Pa meni nije smešno Max.
Samo sam napisala informacije do kojih sam došla. Nisam živela u Bečeju kada je most stigao... videla ga jesam kako rđa na onom majmunskom ostrvu i zanimalo me je o čemu se tu radi.
Nit sam ga donosila, nit sam ga odnosila...
Pričalo se i ovo i ono, a ja ne volim da živim u nagađanjima i rekla-kazala pričama.
Volela bih da Bečej ima viseći most kao u San Francisku i da građani imaju standard kao i građani koji žive tamo... Pa nemamo ni takav most ni standard.
Jeste nema mosta... Biće, kad za to dođe vreme, drugi koji više odgovara, ali nema ni duga koji su trebali da plate građani Bečeja.
Ono što sam pokušala da apostrofiram u predhodnom postu jeste da bi građani Bečeja plaćali ležarinu na teritoriji koja pripada opštini Bečej, a za koju se staraju Vode Vojvodine,( ponavljam da su milionski iznosi u pitanju!) što je za mene apsurd... pa isto kao i što je bušotina žute vode iz koje se napaja Termalac i Sportski centar, koja je opet na teritoriji opštine, na staranje data Naftagasu i sutra kada se Naftagas proda biće tog nekog Rusa ili ko zna koga... E dok se takve stvari ne urede u ovoj našoj državi, dešavaće se haos. ... a postoji zakon o koncesiji donet još 2003, koji se na žalost ne primenjuje.