Nominacije za forumasa godine

Započeo Axl Axl, Oktobar 27, 2008, 06:35:27 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Kao i prošle godine, i ove cemo organizovati takmicenje za najforumasa, moći će se takmičiti svi oni koji budu nominovani, nominacije traju do 10. novembra i svaki forumaš će moći da kandiduje po jednog člana.

Bojan Maletic

jel mogu da kandidujem samog sebe?  :whistle:
(ipak na kraju je Pantelija ostavio sve samom sebi...:-))

Goran Čonkić

E a sta bi sa onim monitorima od prosle godine? Jel to i dobio neko na kraju ili su samo bili onako u reklami? :D

Vojislav Prkosovacki

Jesam dobro razumeo da je kandidovanje VEC pocelo?

Ako je tako, kandidujem forumasa pod nadimkom brlebre.

Ako treba da argumentujem, eto, svaki njegov post je kao kisa u pustinji, retko se pojavljuje a donosi puno radosti ;)

Zoran Sarajlija

Aaaaa zar opet?Mislim da nema potrebe ni za kakvim takmičenjem.Ja opet kandidujem Crossbringera i tipujem da će pobediti kao dva i dva

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Lepo bi bilo da nam neko koje bio prisutan na prošlogodišnjim nominacijama, napiše koji su kriterijumi za nominaciju? Da li je bitno da li je devojčica ili dečak? Da li je bitan kvalitet rečenog u postu ili šta? ... i tako to ... nešto najosnovnije i na kraju krajeva šta to znači za nominovane!
 Hvala, u ima svih nas koji smo došli nakon prošlogodišnjih nominacija! :)

Axl Axl

Evo ukratko, svaki forumaš može da kandiduje jednu osobu, kriterijumi su da je forumaš, :) pol ove godine nije bitan, nije bitan ni kvalitet posta, već je to subjektivna procena koga nominovati. A nominovani će moći da se takmiče za neke vredne nagrade (ne znamo još šta tačno, verovatno fotić za najboljeg itd.) u par zanimljivih igara koje cemo objaviti ovde kada dodje vreme... Ako ima još pitanja slobodno udrite... :)

Sinisa Tomic

evo ja nominujem acu_facu, jer je prosle godine bio najgori, pa sad moze samo da bude isti ili bolji!!!!

Ako sam dobro shvatila, nije bitno da li je nominovani aktivan ili pasivan član foruma!? Bitno je da se registrovao! Jel\\\' tako?

Sinisa Tomic

nemoj sada da napravis svoj profil lusyka, ap ko fol kandidujes nekog tamo, a ono ti, e nema toga  
:dabome:                              :dobarsiti:

Da prostiš Simo, ne razumem, kanda sam nešto oglupavila? :blink:

Ono što sam malko pre pitala je, da li je bitno da li je budući nominovani, na bilo koji način doprineo forumu ili nije ili je nominacija stvar stvar lične simpatije! :)

Axl Axl

Sinisa Tomic

ma ja se samo glupiram i zajebavam lusy, tako da moje reci treba uzimati sa rezervom.

Radomir Jelic

ja nominujem  bar perma karmama najharizmaticnijeg i buduceg pobednika, g-dina REZ-a

jeeeeeeee, aplauzzzzzzz

p.s. e sad je red da on nominuje mene :)

TiDža84

Lusy napisao/la:
CitatOno što sam malko pre pitala je, da li je bitno da li je budući nominovani, na bilo koji način doprineo forumu ili nije ili je nominacija stvar stvar lične simpatije! :)

Logicno je da ces nominovati nekog ko je aktivan,ko ucestvuje u diskusiji,komentarise.Izbor sigurno nece pasti na onu osobu koja je za ovih godinu dana napisala desetak postova :)

Moja nominacija takodje pripada Tebi.