Volim...

Započeo irena maric, Novembar 08, 2008, 06:36:17 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

irena maric

Igra slicna igrici volim-mrzim,samo sto necemo pisati sta mrzimo,vec samo sta volimo.Dakle:

Volim moje kuce Chupka!

Nastavljamo...
Sta ti volis?

Axl Axl

Trenutno volim mini pice, mmmmmm i uzivam u njima... :D

irena maric

Volim da se smejem....:laugh:

mumba

svi ode znaju šta čika krle najviše vole a to je masan i slasan burečke sa sircem krv mu njegovu!

irena maric

mumba

volm kasnu jesen(ne ovoliko toplu) i naravno zimu!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Vidim da ću ovde, kanda, ostaviti puno postova, jer puno stvari volim!

Za početak volim... hmmmm, šta da stavim kao prvo?

Volim svoju decu! :)

mumba

vesna bosnic

Najvise na svetu volim svoju decu....,a volim i svu ostalu..Volim da se smejem i vidim osmeh na drugim osobama...Volim kada su ljudi srecni!Volim prolece i prvi sneg!Volim umetnost u svim oblicima...Volim da uzivam u prirodi...Volim kuce,mace...Volim da slusam Frenk Sinatru...Volim knjige!Volim da budem iskren prijatelj!Volim da pomognem svakome kome je moja pomoc potrebna!Volim Becej jer su u njemu meni drage osobe!Volim da volim i da me vole!!!!

irena maric

...volim mojih pet andjela....

vesna bosnic

:) Volim da ususkam moje andjele pred spavanje i procitam im bajku...I bas to sada idem i da uradim!!!

Igor Selemba

Volim decu narocito njihov smeh,volim da ih zabavljam,volim humor i sale ,volim melodicne pesme jakog ritma,volim i balade.Volim da pomognem ljudima kada to mogu,da nekog usrecim.Volim da se smejem,volim da putujem,volim automobilizam,volim da volim....i sigurno jos mnogo stvari volim...

irena maric

Plavi_Zoro

Volim da popijem  casicu posle rucka.

irena maric