Autor Tema: Posao na EXIT kampu 10-12. jul 2009.  (Pročitano 2730 puta)

Vojislav Prkosovacki

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 493
    • Pogledaj profil
Posao na EXIT kampu 10-12. jul 2009.
« poslato: Maj 19, 2009, 02:25:54 posle podne »
Posao na EXITU!



http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2834&Itemid=87

Ukoliko ste mladi, odgovorni, vredni, ljubazni, komunikativni i govorite engleski i još po neki jezik, koristite kompjuter i spremni ste da radite u timu, pozivamo vas da se prijavite na konkurs za rad u sektoru recepcija Exit kampa.

Ukoliko vam više leži fizički posao i volite da majstorišete, jaki ste, možete da održavate higijenu u kampu, preporučujemo vam da se prijavite za sektor kvalitet usluga i smeštaja Exit kampa.

Takođe, možete doprineti bezbednosti kampa tako što ćete biti deo sektora nadzorna (steward) služba u kojoj zaposleni obavljaju poslove izviđanja, nadgledanja i kontrole bezbednosti posetilaca i kampa i u slučaju opasnosti, nesreće i/ili nepredviđenih situacija obaveštavaju profesionalnu službu obezbeđenja kampa i daju informacije posetiocima kampa.

Sve zainteresovane pozivamo da ovde preuzmu formular, popune ga i pošalju na e-mail adresu: kamp@myexit.orgOva adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. do 25. maja 2009. godine.

Na ovoj e-mail adresi možete dobiti i dodatne informacije i odgovore u vezi sa ovim konkursom. Kandidati koji prođu prvi krug biće pozvani na razgovor, a odluka o ne/izboru kandidata, biće poznata svim prijavljenima na ovaj konkurs do 01. juna 2009. godine.

Očekujemo vas na našem konkursu i radujemo se saradnji i desetom Exitu.