Dobrodošli > O Forumu i sajtu

33 Grupe tema na forumu

(1/4) > >>

G. P.:
Stvarno je dovoljno, 33 grupe tema na forumu i nije mi jasno kako nekome moze da dosadi da cita Politicke teme? Pa neka ne cita.

Ja ne citam ženski kutak na primer a verujem da je ok i da ima i tamo zanimljivih stvari ali mene ne zanima ta tema. Sigurno neću ići da čitam i da im kažem da me nerviraju.

Politika je takva tema - to vidimo i na TV-u i u novinama pa tako i ovde.

Ako treba jos neka grupa tema da se otvori onda neka se otvori a kome se nešto ne sviđa neka ne gleda. Druga je stvar ako neko širi diskusiju na druge teme - i to je do sada rešavano po meni OK - prebacivano tamo gde mu je mesto.

Ako neko ide i čita temu koja ga nervira i forumaši koji polemišu - onda taj nije baš normalan i naravno uvek je nervozan.

Marina Kovacev:
Necu da se mesam u diskusiju koja se razvila u temi posvecenoj bibliji, postala je licna...
Ali se osetih prozvano u ovom uvodu...
Zaobilazim podforum politike siroko (sem kada se pojavi nova tema pa zvirnem, ali ne odgovaram)... i bilo bi idealno kada biste se zadrzali tamo! cak i svoje naslove imate (rez na vlasti, picoder na vlasti)...
problem je sto vasih rasprava ima i okolo:
teme o internetu, lokalnim medijima, kulturnom letu, uulicnom festu, konferenciji o Tisi, vaterpolu, azilu za pse, uredjenju centra... to je nesto sto i nas \\\"ostale\\\" interesuje, a smorimo se citajuci vasa pljuvanja!
dakle picoder? ja ne pisem o garderobi, kuvanju i stiklama u politici, ne mislis?!

G. P.:
Diskutujem ja i na drugim temama ali se drzim tema.

To o lokalnim medijima sam bas ja i otvorio, ne znam sta ti smeta? Daj neki primer gde se ne drzim teme. Ti si na primer spamovala danas jednu temu.

I meni smeta kada od 10 tvojih postova citam u 7 da ces biti u Novom Sadu - malo mi je to dosadno i zato ne citam vise te teme gde ti diskutujes.

G. P.:
Evo sad sam preleteo preko te teme o medijima, mislim da nije dobar primer - bas se drzalo teme.

A vidim da i ti citas sada tu temu i trazis i trazis primer kad se ja ne drzim teme. Naravno da mozes od 10 postova u jednoj temi izvuci jedan koji sam posebi deluje nepovezano.

Trudi se jos malo - trazi i na drugim temama.

Zoran Suboticki:
Marina, izvini, ali statistika ti ne ide u prilog: pogledaj teme koje sam pokrenuo ili teme u koje smo se uključili Picoder i ja. Doći ćeš vrlo lako do zaključka da su to teme koje najduže zadržavaju  pažnju forumaša.

Drugo, mnogo, zaista mnogo puta poruke koje sam uputio Picoderu ne odnose se na njega lično. One su zaista mnogo puta bile upućene njegovoj okolini /ali i ne samo njegovoj okolini/ koja pomno prati naše \\\"diskusuje\\\". Toliko puta namerno sam nešto i napisao kako bi se \\\"gosti\\\" malo naslađivali.
Meni je \\\"Picoder\\\" medij, a ne protivnik.:)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju