sunshine napisao/la: budi vernik ali ne budi slepjer ni to nije dobro nadji sredinu.
Okrivenje 3:15-16
\\\"Znam tvoja dela da nisi ni studen ni vruć. O da si studen ili vruć!
Tako, budući mlak, i nisi ni studen ni vruć, izbljuvaću te iz usta svojih.\\\"
Onaj čovek koji odluči da bude u zajedništvu sa Bogom, prihvati će vrednosti Božije, i Njegov cilj će biti i cilj tog vernika,Njegova radost će biti i radost tvoja, ili jesi ili nisi vernik, sa Bogom nema srednjeg puta.
To je problem sa današnjim \\\"religioznim\\\" ljudima, što stvaraju kompromis sa nemoralnim, nečistim,lažnim učenjima i ponašanjima, i obilato ih prisvajaju.
Sveto Pismo je jedino merodavno za prosuđivanje istine, i ko nema hrabrosti da sprovede Njegovu Reč u svom životu, taj nije vernik, jer vera bez delanja je mrtva.
Snaga hrišćanstva se pokazuje baš u sprovođenju Božije namere u našem životu a ne u filozofiranju.
Način spasenja bira Bog a ne mi, i taj način je opisan u Bibliji.On je suveren Bog, i Njemu je bilo milo da preko svoj Sina spase čovečanstvo, ili bar one koji u Isusa poverovaju.Na nama je samo da prihvatimo tu žrtvu, koja se odigrala na krstu pre 2000 godina.
Svi mi volimo naše porodice, i želimo im priuštiti najbolje što možemo,ali stvarna vrednost koju jedno ljudsko biće može primiti je put spasenja večan život u naručju Oca!To je vrednost koju će porodice večno uživati!