Plavi_Zoro
Odg: Najnovije pljačke*zakon*sigurnost građana*milicija pre 5 dana, 2 časova Nema više \\\" Milicije\\\" sada postoji \\\" Policija\\\".Oni nemaju ni 10% ovlašćenja, koje je nekad milicija imala.
Postavljeni su \\\" školski policajci\\\", što znači da policajac u civilnom odelu, a može i u uniformi, da vrši službu u blizini škole, da uđe i u školsko dvorište, da interveniše ako zatreba.Sve je to u interesu bezbednosti dece, da ih zaštite od bitangi, pedofila, drog dillera i sl.
p.s. u naslovu bi trebao promeniti reč \\\" milicija\\\" na \\\" policija\\\" jer značenje reči nije isto.Ajde boky pročitaj ponovo, ako prvi put nisi, pa samo ovako \\\" iz stomaka\\\" si mi odgovorio. Ovo sam ja napisao, nigde Te nisam terao da \\\" policiju\\\" zoveš \\\" mili\\\" - cijom. Kako vidiš, ja sam naveo, da NEMA više milicije, nego postoji \\\" policija\\\". A što oni danas rade.... baš mi boli...U moje vreme bilo je reda i mira.
Samo neznam šta neki hoće. Ako nekažnjavaju zbog vožnje kroz pogaču, na trotoar, ili van biciklističke staze, zato ih kritikujete, kada to čine, to vam smeta. Treba da se odlučite, šta želite, ali sigurno sve u okviru važećeg zakona.
Š to piju, i teturaju ulicom, dragi moj boky slikaj onog koga zapaziš, pa objavi, da narod vidi, naravno ako takvog ima, pa tek onda optužuj i vređaj, tek onda kaži sramota. Ako je tako, kako si naveo, onda je to stvarno sramota iako je to \\\" gušter\\\" ( policajac koji je dao zakletvu, a ti ga zoveš gušter)
radio. I nemoj mi zamerati, ni bog vašim zahtevima nemože da udovolji.Ovamo kudite kada neki zakon se krši, a kada policija postupa po zakonu, onda kritikujete. Neznaš boky, da svaki policajac nemože da se bavi sa svakim poslom. Za one stvari koje si naveo su zaduženi drugi. Policajac može samo da im prenese Informaciju, i po nalogu vrši dalje iztražnje radnje. Ali tebi to džaba objašnjavati. Ti to ne razumeš, pa molimte na ovaj način da ne kritikuješ. Pitaj, ako nešto neznaš, ja sam ti na raspolaganju, i odgovoriću ti u okviru mog znanja.
Poz. Plavi.