Društvo > Muški kutak

Pazljiv muskarac = papucar?

(1/7) > >>

Marina Kovacev:
Ajde da vas cujem...
Zasto je papucar sinonim za coveka koji se trudi da ugodi svojoj zeni... I zasto su ti tzv. papucari vise napadnuti nego oni koji su siledzije... Zar ne bi trebalo da bude obrnuto?!

Zorica Georgijević:
Prvo:termin\\"papučar\\" uglavnom koriste osobe koje nisu kompetentne da pričaju o tome, jer ne znaju koje je pravo značenje te reči! Drugo:što se tiče momčiæa koji se upinju da ugaðaju devojci i skidaju joj zvezde sa neba..ma hajde..kome to još prija u neograničenim količinama??!!

Robbyn �:
Pa i ja sam otprilike došao do sličnog zaključka,što se više trudiš oko devojke to je ona gora prema tebi.Potvrðeno nekoliko puta u praksi.

Daleko od toga da zastupam nasilno ponašanje.Nikada u životu nisam bio nasilan prema ženskoj osobi-NIKADA,moj metod je više ignorisanje,mnogo ih više pogaða.

Što se tiče pažnje prema devojci,smatram normalnim da joj otvaram vrata,primaknem stolicu,dam svoju jaknu ako joj je hladno,pa makar me neko nazvao i papučarom zbog toga,ali dobro je s vremena na vreme iskulirati neki poziv,popričati s nekom drugaricom ili otiæi na piæe s istom,praviti se da si zaboravio neki datum,čisto da bi održao vezu zanimljivom,jer ako baš sve ugaðaš,uskoro devojci postaješ dosadan i predvidljiv,jel`tako devojke?;)

mumba:
zastupam robbynov stav ali to se više dešava kod mlaðih devojaka dok(po meni) kod devojaka(žena?) moje generacije to baš i nije slučaj.više je to neiskustvo ili neiživljenost što me podseti na onu pesmu ja mogu,mogu sve sa dvadeset i dve!

Olja Milovanov:
Mislim da je termin \\"papucar\\" glupost koja je nastala iskljucivo u muskom svetu, kao proizvod (ne)razmisljanja neke nezrele osobe...:laugh:  Paznja je nesto bez cega ni jedna veza ne bi uspela.Ali ok je da nekad strecnete svog partnera cisto da vidite kako ce odreagovati... A sto se tice Robbynovog kafenisanja sa drugaricom ;)  mislim da i u tome treba biti umeren i paziti, jer... Kod devojaka to bas ne izaziva pozitivnu reakciju (moje misljenje, koje varira od devojke do devojke!)... Uvek treba razmisljati kako bi se vi osecali u takvom slucaju-cim tako razmisljate, znaci da vam je stalo do partnera,ali ako ni ne pomislite na tako nesto- to vec nije za pohvalu...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju