Evo ako mogu i ja da kažem neku reč
Ako zanemarimo činjenicu da Z. Bogdan nastupao u vrlo kratkom vremenskom intervalu u okolnim mestima,ipak je vanserijski umetnik i šoumen kao on uspeo da prepuni gradski trg i zadrži svu tu masu do kraja svog nastupa.
Š to se tiče Magdike,nisam baš poklonik njene muzike,ali verujem da je i ona imala svoju ciljnu grupu,a ipak je ovo manifestacija tipa: za svakog po nešto
E sad ono što mi je smetalo:
Nedostatak parking mesta!Nekoliko većih parkinga je zatvoreno zbog mesta održavanja manifestacije a nisu napravljeni novi alternativni.Druga stvar,ponovo je došla do izražaja navika nekih moram reći PEDERA koji i dalje zauzimaju i po dva parking mesta bahato parkirajući.
Predlog za gradske vlasti,iznajmite pauk za vreme dešavanja ovakvih manifestacija-višestruko će vam se isplatiti,imao bi posla celu noć!
Druga stvar,možda ja nisam primetio,ali nisam video povećan broj kontejnera za bacanje smeća koji su neophodni kod ovakvih masovnih okupljanja kao ni mobilne ekipe iz gradske čistoće koji bi uklanjali smeće koje nesavesni bacaju van kanti.
To je sistem koji se kod naših dešavanja primenjuje već godinama i prilično efikasno deluje i daje lepšu opštu sliku o NB-u kao čistom i urednom gradu.
Kažem,možda ih je i bilo,ali ja ih nisam video...
Sve u svemu,nije loše za početak,samo da istrajete i da ne bude kao sa Gramofonijom na primer,sada i nikada više.
Ako bude održano i dogodine i one tamo,ima šansu da preraste u jedan ozbiljan festival koji će privlačiti masu iz celog okruga.
A takvih dešavanja nikada dosta