Sport > Sve o sportu

PVK BEČEJ 2005

(1/5) > >>

Ramla Mlara:
PVK Bečej 2005 i pored svih nedaća ruši svoje protivnike. U sedmom kolu prve B lige  na međunarodnoj utakcmici savladan je Rabotnički iz Skoplja , prvak Makedonije, rezultatom 10:5 za domaćine. Gledalaca pune tribine preko 200, najviše u ligaškim takmičenjima na vaterpolo utakmicama u Srbiji. Narod se vraća vaterpolu, klub oseća kao svoj, igraju Bečejci!!!!

Pera Petlic:
Bečejac napisao/la:

--- Citat ---PVK Bečej 2005 i pored svih nedaća ruši svoje protivnike. U sedmom kolu prve B lige  na međunarodnoj utakcmici savladan je Rabotnički iz Skoplja , prvak Makedonije, rezultatom 10:5 za domaćine. Gledalaca pune tribine preko 200, najviše u ligaškim takmičenjima na vaterpolo utakmicama u Srbiji. Narod se vraća vaterpolu, klub oseća kao svoj, igraju Bečejci!!!!
--- Kraj citata ---



...bio juče na utakmici... SVAKA ČAST MOMCI... :tapsh:

G. P.:
Š ta znači PVK?

Jel to plivački i vaterpolo klub ili nešto drugo?

Ivan B.:
Na veliku štetu piCODER... ti si tvoje otplivao...,nastavi da džogiraš...

kokenic picike:
Picoder bi samo da pliva u ....... Pitanje picoderu, ko je inače predsednik UO  u OSC Mladostu , koliko para je doneo kao predsednik UO sportskom centru da malo pomogne tu javnu ustaanovu , gde inače može da se pokaže po funkciji . Ne mislim na direktnih para nego indirektnih, iz Ministarstva Sporta i O... koju drži njegova stranka ili preko svojih veza, pripreme  reprezentacija, klubova, priljatelja. Priljatelju PICODERU nemoj da kritikuješ kad ništa ne pomažes . To je savet od priljatelja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju