Društvo > Društvo, dom i porodica

Ima li bruka granica ?

<< < (2/4) > >>

Plavi_Zoro:
Policajci pod istragom zbog bekstva osumnjičenog

Novi Sad - - Pripadnici bečejske policije danas oko 13 sati ponovo su lišili slobode Kenana A. iz Bačkog Gradišta, osumnjičenog za silovanje šestogodišnje devojčice u Bačkom Gradištu 23. februara, prenela je RTV Vojvodine.

 Kenan. A. je pre nekoliko dana pobegao iz policijske stanice u Bečeju, kada je trebalo da bude priveden istražnom sudiji. Policija ga je pronašla u ataru blizu Bečeja i ponovo uhapsila. Zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad, Stevan Krstić, izjavio je da je protiv svih odgovornih lica bečejskog OUP-a, zbog čijih propusta je osumnjičeni uspeo da pobegne, pokrenut disiplinski postupak.Policajci pod istragom zbog bekstva osumnjičenog :thumb:

Goran Čonkić:
Ovaj ceo dogadjaj samo pokazuje koliki neprofesionalizam vlada u velikoj vecini MUP-a...

Serveto Pecin:
Ma, bruka je sto smo jedva izbegli da se ne zakucamo U POTPUNO NEOSVETLJENOG JUGA KOJI JE STAJAO NA SRED DESNE TRAKE u blizini nadaljske raskrsnice, na NEOSVETLJENOM DELU PUTA!
Kada je policiji javljeno za glupog vozaca juga, oni su rekli TO JE NASE VOZILO!
MA, TO JE BRUKA!

Goran Čonkić:
Virus napisao/la:

--- Citat ---Ma, bruka je sto smo jedva izbegli da se ne zakucamo U POTPUNO NEOSVETLJENOG JUGA KOJI JE STAJAO NA SRED DESNE TRAKE u blizini nadaljske raskrsnice, na NEOSVETLJENOM DELU PUTA!
Kada je policiji javljeno za glupog vozaca juga, oni su rekli TO JE NASE VOZILO!
MA, TO JE BRUKA!
--- Kraj citata ---


I mi smo se zamalo zapucali u njega...ali nisam znao da je policijski...

Žužana Ilinčić:
`bar dan,pozdrav svima!
Mislim da je i ova moja tema za kategoriju \\\"bruka nema granica\\\" i naravno odnosi se na određenu instituciju. Dali je neko od vas skoro POKUŠ AVAO da napravi čuvene nove biometrijske dokumente? Ljudi moji šta nam rade, a mi trpimo????? Petnaest brojeva je njihov dnevni učinak što znaći (ako prićamo o pasošima) da trećina građana koji obično imaju potrebu za pasošem a to je od 35000/3=11666 ljudi/15 dnevn učinak=777 dana/252 radnih dana u godini= ZNAČI VEĆ ZA TRI GODINE STIŽEM NA RED!!!
[hide]...jer njihovo radno vreme je od 8-14. Svaka čast,izgleda da nisu čuli za PRODUŽENO RADNO VREME????
Sve u svemu bilo bi interesantno mnoge od njih naterati da stoje u redu celu noc a da su u godinama i da ih bole noge...
A u stvari sve je stvar ORGANIZACIJE POSLA. RASPITAJTE SE VI KOJI STE ODGOVORNI ZA OVO PONIŽENJE stanovnika opštine Bečej! U velikim gradovima širom Srbije garđani se mogu stvarno osećati kao građani Evrope nakon ukidanja viza, A MI BEČEJCI???[/hide]

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju