Mladi > Kancelarija za mlade

FOTO - VIDEO - SLOGAN Konkurs

(1/1)

Vojislav Prkosovacki:
Multimedijalni konkurs za mlade FOTO - VIDEO - SLOGAN


Da li voliš da fotografišeš, snimaš video ili da se igraš rečima? Da li si ikada razmišljao o tome šta za tebe znači biti aktivan? Ili bi možda voleo da naučiš kako su mladi ljudi iz drugih zemalja u Evropi uključeni u svoje lokalne zajednice?

Ako je tvoj odgovor na bilo koje od ovih pitanja \\\"da\\\", onda mi imamo nešto za tebe: Voleli bismo da te pozovemo da učestvuješ u međunarodnom multimedijalnom takmičenju za mlade kroz kampanju \\\"Glocal Europe – youthNETwork for participation\\\".

Cilj ovog takmičenja je da promoviše aktivizam mladih i njihovo aktivno učešće u društvenoj zajednici, i na lokalnom i na globalnom nivou. Želimo da ohrabrimo mlade ljude – dakle i tebe – da doprinose zajednici kroz aktivno učešće i da im damo prostor gde mogu da pokažu svoje vizije učešća i aktivizma. Sa druge strane, osnaživanjem mladih da aktivno učestvuju u društvenoj zajednici, povezaćemo mlade ljude iz raznih zemalja, omogućavajući im da umnožavaju i dele svoja iskustva i ideje, kao i da pomažu jedni drugima i podrže jedni druge.

 

Kategorije takmičenja u kojima možeš uzeti učešće su

- fotografija,

- video i

- internacionalni slogan o učešću i aktivizmu mladih.

Radovi moraju da sadrže na neki način ideju aktivnog učešća i aktivnog građanstva u našim društvima. Konkurs je otvoren za sve mlade ljude od 13 do 30 godina, koji mogu da podnesu individualne radove kao i timske projekte.

 

Najbolji radovi u sve tri kategorije biće prikazani na izložbi, a obezbeđene su i vredne nagrade – komplet karata za Exit festival, knjige, IT gedžeti. Takođe, pobednički radovi imaće priliku da se takmiče sa radovima mladih iz drugih zemalja uključenih u kampanju i konkurišu za glavne nagrade na internacionalnom takmičenju.

 

Radove možete slati na:

balkanideans@yahoo.com ili

milica@hajdeda.org.rs

najkasnije do 14.06.2010.




Kampanja \\\"Glocal Europe – youthNETwork for participation\\\" se istovremeno održava u Albaniji, Austriji, Belorusiji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Italiji, Kosovu, Litvaniji, Makedoniji, Portugalu, Rusiji, Srbiji, Sloveniji i Ukrajini. Razvijena je i organizovana od strane nevladinih organizacija, članica youthNET mreže – neformalne mreže za civilno društvo organizcija iz jugoistočne Evrope, istočne Evrope i Evropske unije. Ako želite da naučite malo više o youthNET-u, molim vas posetite sajt: www.youthnetonline.eu.

 Pa...

DA LI STE SA NAMA?

 

 
 
Ivana Volf
BalkanIDEA Novi Sad
Njegoseva 3
+38163597991
balkanideans@yahoo.com
www.balkanideans.org

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju