Autor Tema: Cigare?  (Pročitano 12817 puta)

mumba

  • Gost
Odg: Cigare?
« Odgovor #60 poslato: Februar 29, 2008, 08:33:36 posle podne »
u redu je da to priča neko ko nikada nije pomirisao cigaretu ali ovako ko je pušio  100 godina pa sad se jednom ,,opametio\\\'\\\' a kao nije znao i pre zalasjka u pušačku dolinu o štetnosti iste e to ne opravdavam1svako i ma svoj izbor a sad kak će ga ko iskoristiti to je samo njegova intimna stvar!ja poštujem da ne pušim tamo gde je zabranjeno! ali u svojoj kući ili na otvorenom provetrenom vazduhu mogu da radim šta ja hoću! drugo da je neko zbog ne daj bože zdravlja prestao u redu! ali svako zna da je cigareta štetna pa bio i ne počuinjati!menne ona opušta i prija mi!ako kažem dođe da treba na ispovest sam sam svoj put izabrao i nikoga za to ne krivim1i ponavljam bolje za drogu da kažemo ne i za alkohol cigareta je najmanje zlo od toga!

Nikola Kurcubic

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 1249
    • Pogledaj profil
Odg: Cigare?
« Odgovor #61 poslato: Mart 01, 2008, 12:40:15 pre podne »
u redu je da to pri ča neko ko nikada nije pomirisao cigaretu ali ovako ko je pušio 100 godina pa sad se jednom ,,opametio\\\'\\\' a kao nije znao i pre zalasjka u pušačku dolinu o štetnosti iste e to ne opravdavam


U pravu si Cross... ali ko nije omirisao i ne zna sta je zlo. Dugo sam pusio, ali sada kada pomislim gde je tu uzitak, stvarno ne mogu da dam sebi odgovor.

A budi siguran da mnogo lakse disem, i ja, i ljudi oko mene.

Ne znam zasto si pomislio da nekoga pokusavam da odvratim od pusenja, ako tebi prija samo izvoli, ja samo iznosim moje misljenje a ne namecem nikom.