BigBrother u Churugu...

Započeo nemam ime, Septembar 28, 2007, 05:57:26 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Skrljo o.. ode Èuružanka... Sad sam vid\\\'o... :)

nemam ime

Ode fala bogu!!!
Doce sigurno neka lepsa i bolja:P :P

Z A

Fuckin Shit nisam gledo,moracu reprizu da uvatim.

nemam ime

Nemoj slucajno da propustis(mislim reprizu).
Da vidis samo kakvi su \\"tipovi\\" usli. :woohoo: :silly: :laugh:

sada ima vise tipova nego riba!!!skenj,:dry: :ohmy: :S

boris petkovic

uterali materi, na sta vi trosite vreme... c c c

Nemanja Topic

Mogu da se pohvalim time sto ne gledam VB-a, jer smatram da je to cisto gubljenje vremena... Sestra mi je rekla da je usla u kucu neka likusa iz Curuga, a video sam juce u nekim novinama da je izbacena...

Sani L

Gleda se Bata nego shta ;)

I ode churuzhanka...od novembra u Dubai...:silly:

tanja mitic

ne gledam ga ni ja...jer nemam baš vremena...a Èuružanki svaka čast..bila na TV!!

Serveto Pecin

Ne razumem zbog cega bi neko hteo da gleda VB...
Bas mi je strashno to!

Z A

Serveto Pecin

:laugh:
Zato sto sestra, koja ima troje dece, gleda VB, jer nema nista zanimljivije, pa mi se onda zali kako ovi u kuci ne rade nista po ceo dan, dosadjuju se, a \\"mi\\" to gledamo...
Pazi, a ja utrnem od smeha...
:laugh: :laugh: :laugh:

I na kraju: :sick:

Nemanja Topic

Jednostavno, da hocu da posmatram kako neko zivi, jede, oblaci se, SPAVA... da hocu tako nesto, verovatno bih bio neki manijak, i voajer...

Serveto Pecin

nemam ime

Da li to znaci da mi koji gledamo VB smo manijaci????

Nemanja Topic

Niste manijaci, vec smatram da je to gubljenje vremena... Ne znam sto je zanimljivo gledati neciji zivot...  Oni isto kao i ti jedu, spavaju, tusiraju se, zezaju se u drustvu... Sve to i ti radis, i to mozes da vidis svakoga dana u realnom zivotu... Ne shvatam u cemu je zadovoljstvo gledati kako se oni gube, i na razne nacine pokusavaju da navedu publiku da glasa za njih, da bi pokupili pare... Moje misljenje: Veliki Brat je najvece sranje koje se emituje na televiziji... Radije cu 24 sata sedeti i gledati kako Nedjo Kostic skakuce i peva na Dugi, nego ove pacenike...

Menjano: nemy,   01.10.07 16:16