Autor Tema: Zver ili kanta?  (Pročitano 9591 puta)

Serveto Pecin

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 2622
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #30 poslato: Novembar 15, 2007, 08:46:54 posle podne »
Ptt ili SezamPro.

Zoran Sarajlija

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 1352
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #31 poslato: Novembar 15, 2007, 09:37:41 posle podne »
igrutin napisao/la:
Citat
e, ko deca, mere čiji je veæi

a znate li da iskoristite to što imate?

Lepo receno.Moj je kompo od pre tri godine(nista nije dirano)i kanta je u pitanju ali je maratonac.Ko hoce neka donese svoju zverinu i neka stavi u Debeli pored mog Miska pa ako izdrzi tri godine da se ne ugasi u tim uslovima s`aka cast.Boj ne bije bla bla bla...

Serveto Pecin

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 2622
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #32 poslato: Novembar 15, 2007, 10:18:27 posle podne »
debeli zmaj napisao/la:
Citat
...pa ako izdrzi tri godine da se ne ugasi u tim uslovima s`aka cast...

Ugasio se kad je zveknuo grom u onu zutu zgradu! Moma i ja svedoci!
Doduse, bili smo zateceni sto se ugasio, ali ipak, nije radio neprestano...
:P
:laugh:

P.S. Moj komp radi savrseno, ali ne mogu da pokrenem neke najnovije igre.. Bas me i svrbi za njih. Sve sto bih hteo da pokrenem, mogu! Sem nasviranih igara... I nemam nameru da dajem tonu novca za najnoviji hardwer. Imacu ga, al\\\' za 5-6 godina, kad mu cena padne. :)

mumba

  • Gost
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #33 poslato: Novembar 15, 2007, 11:26:47 posle podne »
ma kome teebaju igre nek pazari xbox360 za 400 juri i 10 godina je miran sa najjačim igrama a za comp me baš svrbi !

Ivan Saranovic

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 262
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #34 poslato: Novembar 16, 2007, 08:13:41 posle podne »
Da ali onda da bi igrao igre na xbox u 1080p ili bar 720p kvalitetu treba da izdvoji jos jedno 70-80 000 dinara za normalan lcd tv pa je to trosak. Tako imam drugove sa xbox 360 i ps3 pa se ovi sa malim Pal televizorima pate sa kvalitetom grafike dok ovi sa LCD Tvom uzivaju. I nece 10 godina igrati najnovije igre, mozda jos jedno 6,7 godina. Tako je i ps2 prosao ali tamo i u underground 2 su uocljiva usporavanja tako da bolji je PC.
Naravno ako si zaludjen kao ja ;)

Damir Hadnadjev

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 85
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #35 poslato: Novembar 16, 2007, 08:50:18 posle podne »
telekom je obustavio uvodjenje adsl zbog nemanja modema na lizing...na dva meseca. Ako niste znali, treba 2 meseca da se nabave modemi o.O

Ja bih uvukao sezampro, posto je ovaj neobee katastrofa. Upravo pokusavam da saznam preko maila da li moze da se koristi sezampro u beceju. Cim ne budem lenj da ih nazovem imacu sve informacije.

TiDža84

  • Gost
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #36 poslato: Novembar 16, 2007, 10:13:06 posle podne »
Ja imam Neobeee ADSL 512 flat...i u potpunosti sam zadovoljna,cekala sam samo 2 dana da mi odobre nalog,i kupila sam svoj modem tj.router...inace bi cekala preko 2 nedelje...

mumba

  • Gost
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #37 poslato: Novembar 16, 2007, 10:35:38 posle podne »
Naravno ako si zaludjen kao ja ;)[/quote]

na žalost jesam1 ali možda možeš neki tft????? monitor (bem li ga) nakačiti na konzolu!

Damir Hadnadjev

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 85
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #38 poslato: Novembar 16, 2007, 10:51:21 posle podne »
Upravo sam zvao sezampro i nema veze sto nemaju svoju radnju u beceju nema problema da se dobije njihov adsl ovde. Uplate mogu preko bankomata, kartica ili neke banke.
@TiDza84 takodje sam na neobee adsl i neverovatno sam nezadovoljan...mozda je to zato sto sam koristio sezam mesecima u subotici pa mi je ovo zaista kanta od interneta...

Sezam moze u Beceju, nemam sta vise da razmisljam :D

TiDža84

  • Gost
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #39 poslato: Novembar 16, 2007, 11:10:15 posle podne »
Nisam bila u prilici da koristim neki drugi ADSL...tako da je meni za moje potrebe koriscenja ovaj sasvim OK,za sad...:)

Damir Hadnadjev

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 85
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #40 poslato: Novembar 17, 2007, 08:27:25 pre podne »
pa neobee jeste ok za surf, chat itd.
Ko hoce torrente ili neki multiplayer da odigra cak i povremeno neka zaboravi. Pre neku noc sam pokusao sa drustvom da odigram warcraft III preko hamachi-a i ja sam jedini \\"lagovao\\". Da napomenem da je bilo oko 1 ili 2 am pa niko ne moze da kaze da je bio zagushen net....anywayz, zavisi za sta ko koristi net, za surf i povremeni download je ok i neobee ;)

Bojan Beranek

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 249
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #41 poslato: Novembar 17, 2007, 05:18:00 posle podne »
Telekom znam da je ok brzina ima drugar pici pod garancijom sve brzine za razliku ok od naseg budjavog st-a lazova jel?
Kad se nema para za drugo dobro je i to jbg a sto se tice xbox sony vs pc nemaju nikakve sanse u igrama tako da to nije istina igrao sam i sony 2.3 i xbox ali nemaju nikakve sanse sranje i kostaju kao redovan pc na kome ce sve te igre ici jos 4-5 god i pride mozes da radis jos ponesto na njemu tako da igracke console .!. drz te se pc i kvalitetnog hardvera(grafika na 1 mestu, rama i dobar monitor).:laugh:

Serveto Pecin

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 2622
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #42 poslato: Novembar 17, 2007, 06:34:06 posle podne »
Schuki, maticna ti treba neka dobra, da bi lepo povezala i graficku i RAM... ;)
Ali, da... I Graf. i RAM su bitni.. :)

mumba

  • Gost
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #43 poslato: Novembar 17, 2007, 07:09:29 posle podne »
e još samo da su nam novci jača strana pa da nam računari non stop budu up to date i onda do mile volje!

dada dadic

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 50
    • Pogledaj profil
Odg: Zver ili kanta?
« Odgovor #44 poslato: Decembar 04, 2007, 02:24:29 pre podne »
amd athlon 64x24200+
ecs 6m-a
2x1gb apacer @800mhz
xfx 8600gt xxx edition
LG LG L194WS-SF 19
320gb hdd....