Lekovito gledanje u grudi?

Započeo Axl Axl, Novembar 26, 2007, 12:21:44 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Che Guevara

mumba

Jagoda L.

Vuče otiæi æeš na robiju zbog maloletnica... :P

mumba

????? ček da se setim pa nisam pojeo ni jednu veæ ihaj godina(maloletnicu)ali ove punoletne mogu da mi prave društvo....u dugim šetnjama kroz jesenje šume!

Leana Tajkov

Ma ne ide nama niko na robiju, pogotovo ne Cross.
Ono za zadnjicu je bila vise zezancija.
Naravno, sve je u mozgu.
A, uostalom, ako je nekome bitnije da gleda u moje grudi, a ne u facu, zasto bih se ja trudila da sa tim nekim i pricam?

Priznajem da je muskarcima veoma lepo kada vide neku devojku sa velikim grudima i jos vecim dekolteom,
ali vecina muskaraca bi sa takvim devojkama ostala samo na gledanju.. ipak su tu pune ruke posla... :cheer:

mumba

e narcy kao da ja zborim kroz tvoju tastaturu1delim isto mišljenje sa tobom!

Leana Tajkov

Zbog robije,a ?
:laugh:
Eeee, lepo je to kad se muska i zenska misljenja sloze :)

mumba

šta æu kad sam kompatibilan kao windows jedino nekad umem da se blokiram pa mi treba par puta preko nosa!

Nina Ristic

JaGODica napisao/la:
CitatVuče otiæi æeš na robiju zbog maloletnica... :P

nisi mi jasna. tamo se uvlacis cveji kao zbog predstave, ovde se kao kad ti se \\"udeli\\" kritika dodvoravas krsti, i prozivas bokicu da je ravna A UBEDJENA SAM da ima vece afinitete od tebe, sta vise, cak i da nema - ima vise MOZGA, ako znas sta je to. nije mi namera da se svadjam sa tobom, samo da ti kazem da pazis sta pises. hvala unapred.

a da, narcy, nije bitno da li nekoga zanima koliko ce moj decko ziveti, nego je poenta da sam time htela da kazem da imam velike za svoje godine makar. bar se o tome radi u ovoj tema. ha bre... :D
;)

Jagoda L.

Nina napisao/la:

nisi mi jasna. tamo se uvlacis cveji kao zbog predstave, ovde se kao kad ti se \\"udeli\\" kritika dodvoravas krsti, i prozivas bokicu da je ravna A UBEDJENA SAM da ima vece afinitete od tebe, sta vise, cak i da nema - ima vise MOZGA, ako znas sta je to. nije mi namera da se svadjam sa tobom, samo da ti kazem da pazis sta pises. hvala unapred.

[/quote]

Nemoj molim te ti da mi objasnjavas kad ne shvatas da je ovaj ceo topic šaljiv, koliko vidim po postovima na ovom forumu si ti najpametnija i sve znaš, a u stvari si neka natripovana revoltirana devojčica koja navodno sluša metal a ne bi znala da nabrojiš 5 pravih metal bednova... Zato pojačaj Garavi Sokak i nemoj da glumiš advokata... :P :P :P :P :P :P

Nina Ristic

sad si preterala. sto se moje muzike tice, da slusam samo jedan metal bend i znam sve o njemu bila bi metalka, a s obzirom na to da me ne poznajes ne mozes da znas koliki domen i broj bendova i autora koji ne samo sviraju metal nego i pisu i komponuju ja znam, a znam ih mnogo.
isto tako, moram da napomenem da si nova na forumu i da nije u redu da mene koja postujem duze od tebe optuzujes za nesto (tu pretezno mislim na zapusavanje usta) sto nije tacno u potpunosti... a i imam dosta postova, tako da za tih u vr\\\' glave 50 sto si procitala ne mozes da dobijes pravu i potpunu sliku o meni.
i da, time sto si rekla da sam devojcica, nisi nesto ni pogresila. ali tebi ne ide u korist sto jedna kako ti kazes \\\'devojcica\\\' razmislja normalnije i zrelije od tebe koja si matora baba.

Serveto Pecin

Na ovom sajtu sve vise off topic-a!
Ljudi ISKULIRAJTE!
BEZ PREPUCAVANJA!!
Reci cu vas mocnom adminu!

Leana Tajkov

Ajd sad dosta obe!
Ovaj forum nije stvoren da bi se svadjali i prepirali.
Samo stay cool :-)
P.s. Nina, znam da nije sluzio, ali je bio dobar trip.

Boris Majstorovic

Narcy girl napisao/la:
CitatAjd sad dosta obe!
Ovaj forum nije stvoren da bi se svadjali i prepirali.

Zazvučalo mi kao moja žena, kad se obraæa deci. Nista nemam protiv, ali nisam mogao da odolim.

Sorry na  :offtopic: .

mumba

evo vraæamo se na temu recimo bolje je imati zategnute jake rumene i male nego velike ,mlohave ko na ofingeru obraze ili ti kolena!eto jesam li ga ubo\\\'?