ZADACI

Započeo Axl Axl, Novembar 26, 2007, 11:08:32 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Boris Majstorovic

Napisaæu nešto, ali probajte to da shvatite kao pozitivnu kritiku. Mišljenja sam da ste svi odreda ovonedeljni zadatak otaljali. Kao da ste krenuli kod prijatelja na kafu i sklepali par vektora,slova i boja na brzaka, da Vam se ne bi ohladila kafa.

:dedica:

PS: Evo slogana \\"Bečej online - Upali svetlo u srcu
i najlošijeg rešenja:

Axl Axl

tata Boris napisao/la:
CitatNapisaæu nešto, ali probajte to da shvatite kao pozitivnu kritiku. Mišljenja sam da ste svi odreda ovonedeljni zadatak otaljali. Kao da ste krenuli kod prijatelja na kafu i sklepali par vektora,slova i boja na brzaka, da Vam se ne bi ohladila kafa.

Nažalost tata Boris je sve objasnio...

Ajde malo da pregledamo glavni (drugi) zadatak...

I ajde da pozovemo i ostale forumaše da pogledaju i prokomentarišu...

Axl Axl

molim preostale takmicare da u ovoj temi napisu kome su sve poslali pozivnicu od dana postavljanja drugog zadatka do danas... A na PM neka mi posalju prava imena tih ljudi...

mumba

poštovani admini kažte vi nama forumašima oćel bit\\\' nešto od onih monitora i takmićenja ? evo prošlo je već malte ne 2 meseca a niko od odgovornih da se seti da napiše nešto za shodno o tome.dakle?Axl napisao/la:
Citatfri�ko stigli... :woohoo:

U pitanju je 22\\\' wide, �iri od mene... :S

Axl Axl

Naravno da će biti,samo ne bi da ih udelimo bez dobre zurke, a ovih dana postoje neki veliki razlozi koji sprečavaju organizovanje takve žurke, a ne mogu da ih navodim ovde...

mumba

neka .opušteno.samo napred!

Goran Čonkić

Aj samo da vidim dal` sam ja glup ili nije bilo proglasenje Becejonliner-a godine???

mumba

TiDža84

:hmmm: :hmmm: :hmmm:  a gde je zapelo?????:S :S

Boris Majstorovic

Zoran Sarajlija

Kanda je bilo nereseno pa nema pobednika....:S :S :S

Axl Axl

Pa sve je javno, vide se rezultati ko je zagledao video je... A zvanicnog proglasenja, odnosno dodele nije bilo jos jer smo imali zelju da probamo da okupimo sve forumase na nekoj dobroj forumaškoj žurci,eto, najverovatnije cemo to odraditi na sad ovoj dolazecoj zurci vesele subote u pozoristu...

Zoran Sarajlija

Oce biti neko utesno pivo za umornog debelog zmaja;) ;) ;)

Axl Axl

A kada nije bilo piva za zmaja??? :)

Zoran Sarajlija

:juhuuu: :juhuuu: :juhuuu: