Ocenite novi sajt od 1 do 5

Započeo Marina Kovacev, Septembar 17, 2007, 02:16:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

irena maric

Dusan Colic

Zasto nema vise da se bira stranica????

katarina kurcubic

Pa ti napravi temu sa golotinjom i uzivaj...

4 od mene,zato sto nece da mi pokaze poslednji post kada otvorim stranicu i ne ispisuje mi desavanja u poslednjim porukama...A sto se tice ne pisanja,stvarno ume da bude smesno kada nas ima vise od 10 online,a niko ne pise....

Robbyn �

Interesuje me sa kojim browserom forumaši dolaze na becejonline.Ja isključivo sa firefox-om,i onda slučajno sam došao sa operom i forum mi izgleda ovako:

Pomislih,možda je nešto do mene,pa hajde da pokušam nekim drugim browserom,ali sa safari-jem izgleda ovako:

malo bolje,ali daleko od onoga kako bi trebalo da izgleda...

Pa me interesuje ima li još neko ovakvih problema ili je samo kod mene?!

Naravno,u firefoxu izgleda ovako:

Djordje P.

:S
kako se ponasaju opera i safari kad si ulogovan?

Robbyn �

Sada je sve u redu,bez obzira da li sam ili nisam ulogovan...Ne znam da li ste nešto radili ili je bilo do mene,ali sada normalno pokazuje stranice u bilo kojem browseru. :S

katarina kurcubic

Zasto u latest message nece da mi pokazuje nove poruke?Da li je to do mog kompa ili sta??

Dusan Colic

Opera 9.5 nece da prikazuje stranice tj da biras tamo dole na koju cces str da odes, evo mozila hoce!!!

mumba

hoće to i nova opera ali ne uvek! ma to dorde garant nešto zezo!

Fernando Torres

Sajt je dobar, samo da se razradi još. pozdrav svima

Axl Axl

Bojan Maletic

ma sajt je odlican,naravno da uvek moze bolje,ali moje misljenje je sve naj,poz za Axl-a DORDA i ostale forumase:laugh:

Nebojsa Andjelic

Dobar dan Becejonliner, neko vreme sam bio na moru i evo sad kad sam se vratio vidim da je i ovde bilo zatisje, jedino Rez i dalje sve pokusava da ispolitizira. Neka ga, ionako, verovatno nema pametnija posla. Forum je po meni ostao isti, samo je malo posecen.