Posesivnost

Započeo Axl Axl, Septembar 30, 2007, 09:20:50 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Razgovarao sam juče u gradu sa jednom starom školskom drugaricom, žalila mi se na novog dečka, kaže sve je super, kune se u ljubav, a iza leða provaljuje u mob, prati i spijunira, dokle idu granice tolerancije?

Sta mislite o posesivnim osobama? Kako ih lečiti? :)

Da li to treba povezati sa ogromnim nedostatkom samopouzdanja (smatraju se nevrednim dovoljno, pa misle da je svaka osoba u blizini njihovog partnera opasnost)?

Da li osoba koja je toliko ljubomorna i stalno misli o partnerovoj prevari zaprvao nije sigurna u svoju vernost?

Bolesno ljubomorne osobe koje ja znam uglavnom obožavaju flertovati, ponekad izgleda da im se jedino od toga i sastoji život, opet to se može povezati s nedostatkom samopouzdanja i potrebom za samopotvrðivanjem ili dokazivanjem ili tako nečim...

Šta mislite o svemu tome?

mumba

ništa posebno. kompleksaši. navikli su da se svemir samo oko njih vrti pa ne znaju kako drugačije da privuku nečiju pažnju pa glume ludilo.imao sam prilike upoznati pa i družiti se sa takvim ljudima a jedini vam je lek da ih ignorišete.provereno.odmah ima da se unormale kada osete da ih ne j....e ni 5%!

Olja Milovanov

Znam par zaista bolesnih osoba...:S
Desi mi se nekad da posumnjam, ali ne prelazim granice normalnosti, ne volim spijuniranje, ne bih nikad proveravala telefon osobe sa kojom sam, jer to ne volim. A kad sam u vezi, ne krijem nista- jer najbitnije je poverenje (cesto je toliko bitno koliko i sama ljubav!). A kako ih leciti- mislim da je to zaista tesko jer se takve osobe mozda i boje da ce izgubiti to sto imaju. Mada to ispoljavaju na potpuno pogresan nacin...

Bojan Beranek

Nisam ljubomoran kao ni moja draga jer kao sto re4ce neko poverenje je jedan od najbitnijih faktora u vezi pored ljubavi.
Naravno i ja znam par ljudi koji su bolesno posesivni cak i preko toga ako je to moguce!
Sve to zavisi od coveka do coveka veze do veze ali to je neizleciva bolest! Ponavljam bolest i protiv toga nema leka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuzno ali istinito:(

Marina Kovacev

Posesivnost je neizleciva... Iz prakse tvrdim, ne moze se iskoreniti... Od takvih osoba bezite glavom bez obzira jer je to zaista vrsta bolesti...

Zoran Sarajlija

Ima extrema kao i u svemu u zivotu...

Leana Tajkov

Bolest ziva!!!!
Ja svom decku verujem...i ne proveravam mu fon niti ga ispitujem gde je bio i sta je radio...
Reci ce mi i sam ono sto treba...
Njegov zivot,tako da nemam prava da glumim inspektora...
A za takve osobe nema leka...
Mozda jedino ako se tako jako zaljube i izgube tu osobu zbog svoje posesivnosti,pa tek onda shvate kakvi su...

Poverenje 4-ever!

Nina Ristic

posesivnost je kao i sve drugo neki nedostatak kod ljudi... daj molim te, kad je bilo normalno preturati po tudjim porukama, mejlovima, stvarima... spijuniranje itd itd...

to se radi kada se sumnja u partnera... a ako vec sumnjate u nesto, zasto ga koji qrac ne pitate to, pa ako mislite da laze onda ga spijunirajte pa budite jos veca glupaca... ako nema poverenja nema ni veze... (vazi i za muskarce)

a za drugarice, to je jos gore... to je, ako nisi isla sa mnom u grad onda si sedela kod kuce, ne daj boze da si sama sa nekom drugom otisla... mrzim takve devojke... da ja nju ne bi ogovarala i da je ona druga ne bi zamenila...

Bilja Maric

Posesivnost? Nesto najstrasnije i nesto sto se nekad ne moze iskontrolisati. Znam iz iskustva :( Kad nekog volis, zelis da je on samo tvoj, i zbog toga prelazimo granicu normalnog ponasanja. Ali iza te posesivnosti stoji ljubav ali i nepoverenje. Znam da ne ide jedno sa drugim, ali znam iz licnog iskustva. :( :(