Mali oglas: klikæem na karmu :)

Započeo Axl Axl, Septembar 24, 2007, 01:18:11 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Sarajlija

igrutin napisao/la:
Citata što ne mogu am sebe ukramirati
Odes kod drugara i njak njak njak : jel bi mog`o da se posluzim tvojim internetom sekundu samo?
igrutinu danas jedna karma

Axl Axl

reko mi Janos u Stageu neki dan da si bio kod njega... :)

Zoran Sarajlija

Da li je mislio na jastuke sto sam mu maznuo ili na kompjuter?

Ivan Saranovic

Ja sam vam neutralan sto se tice karme na nuli sam. Jos nisam bio pozitivno karminisan:laugh:
Bice vremena. To nestalo karme kad su mislili da lazem za komp a vratile me na nulu politicke teme:woohoo:
Vidimo se do sledece karme:P

Jagoda L.

Ivan Saranovic

Ne zelim ponovo da zapocinjem svadju ( za to su politicke temeB) ) ali ti si poslednja osoba od koje bih trazio karmu pa makar mi i davala negativnu kao sto si sad dala. Tako da turn around, go away, pleeeeeeaaase!;)

mumba

al zato čika krstivoje ti daje jednu karma up!

Ivan Saranovic

Hvala ali opet kako ja primecujem mnogi (znamo i ko je to) zloupotrebljava davanje karme. Thanks again;)

Che Guevara

ShaX_91 napisao/la:
CitatNe zelim ponovo da zapocinjem svadju ( za to su politicke temeB) ) ali ti si poslednja osoba od koje bih trazio karmu pa makar mi i davala negativnu kao sto si sad dala. Tako da turn around, go away, pleeeeeeaaase!;)

:dabome: I agree with you! !
Nadam se da cemo biti u boljim odnosima,posto smo na istoj strani  :juhuuu:

mumba

pa moraæete jer neæe biti

ovaj karmi jelte?

Che Guevara

Xe,xe,ma nije mi stalo toliko do karmi,krivo mi sto sam decka u startu bombardovala,ne toliko kao ostali,ali sam bila na njixovoj strani kad su ga prozivali za komp.....  :bejzbolka:

Ivan Saranovic

Ma sve ok. Sve je na krajo lepo ispalo. Ja poslao slike, resio stvar, dokazao. Navikao sam na to. :)
PoZZ za sve. ;)