Umete li da plesete?

Započeo Marina Kovacev, Septembar 17, 2007, 08:49:16 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Stevan Mokranjac

Zadnji put sam plesao na maturi (8. razred) sa nastavnicom istorije Antal Valerijom (Zdravkovci bi trebali da je se secaju). Ni onda nisam znao da pleshem ali mi je bilo veoma vazno da mi njene grudi budu na 5cm od ochiju.:woohoo:

nemam ime

ona mi je neka dalja rodjaka. doduse meni nije predavala!

Peleena :) Pa shta te briga :D

Erotican ples s mojim drahim...pa kako ga ne bi znala :)

Radomir Jelic

plešem ya neku prosečnu 3-ku, ali retko, nekako u ovim godinama doðe ti sramota... sem kad se narokam guarane, onda me ni Bog ne mož\\\' svezati

mumba

il\\\' kad je eavy metal koncerat pa kad krene šutka ili pogo.e tako znam da plešem,najbolje se snalazim kada sam na air carpet-u!ono kad te nose.

Bojan Beranek

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Jok ja vala nemam pojma da igram niti sam muzikalan ali kad se napijem ko letva onda je moguce ako me ponese drustvo(sto se jako retko desava, mozda 1 godisnje), a mozda bi mi se svideo taj erotski ples kakav god bio!ahahhaahah:laugh:
Ako ima nekog ko bi me naucio bio bih mu zahvalan zenska osoba naravno!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly:

Vladimir Zecevic

Ne znam da plesem, ali bi voleo da naucim. Mozda kad budem stariji i prestanem da idem na mesta na kojima se bas nesto i ne igra... haha

tanja mitic

Dragan Petric

Ne bih sebe bas nazvao M.C.Hammer-om, ali - da, znam.
Godinu dana na salsi...nešto se i naučilo.

Duki erder

pallas pallas

U osnovnoj je ceo razred onako čoporativno išao u školu plesa.Ostao mi je u seæanju valcer,čardaš,kolce,tango,cha-cha i još po nešto čijih naziva ne mogu da se setim.Elem,prvi problem je u tome da je teško naæi neko mesto gde to znanje mogu pokazati,a drugi je da sam više puta naletao na devojke koje me izgaze u p**** m****,ubile me sa štiklama.

Inače ne volim da tancujem na svadbama i tako nešto javno.Onako \\"sentiški\\" u privatnosti sobe sa nekom,to da :)