Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"

Započeo Sinisa Tomic, Decembar 17, 2007, 08:26:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Sarajlija

a u ponedeljak se kreci i malo cemo srediti enterijer :peglanje: :peglanje: :peglanje:

vesna bosnic

irena maric

debeli zmaj napisao/la:
Citata u ponedeljak se kreci i malo cemo srediti enterijer :peglanje: :peglanje: :peglanje:

Znaci,nema kafe u ponedeljak?!:(

Zoran Sarajlija

Ma ima kafe sta ti je?radovi su unutra;) .

vesna bosnic

debeli zmaj napisao/la:
CitatMa ima kafe sta ti je?radovi su unutra;) .[/q uote]                      :drinkovanje

vesna bosnic

:drinkovanje Pa mogli bi popiti jednu....,ako budes imao vremena?!

vesna bosnic

laku noc.... :confuse:

Vladimir Bakic

Posto je proslo leto i pocinje jos jedna sumorna jesen,zeleo bih da pitam da li je istina da gazda Debelog Zmaja planira da razbije jesenju monotoniju time sto ce napraviti redovnu binu tamo kod prozora i svakog drugog vikenda organizovati cool svirke?

Zoran Sarajlija

Istina samo nikako da se uvatim lopate.Bice svirke,zurke tipa irsko vece,jamajka vece,punk vece i tako to.Cim malo zahladni.

mumba

joj jedva čekam!em zima em tematske večeri obojene alkoholnim orijanjem!

Zoran Suboticki

debeli zmaj napisao/la:
CitatIstina samo nikako da se uvatim lopate.Bice svirke,zurke tipa irsko vece,jamajka vece,punk vece i tako to.Cim malo zahladni.

Debeli zmaju, ako ti zatreba Sanremo, imam vezu!:)

Zoran Sarajlija

Ma nesto planiram i da produzim malo debeli tamo u dubinu gde mi je magacin samo da proverim sa postovanim popovima jel se sme zidati.Ako kazu moze onda ulecem o`ma sa mesalicom pre zime.Nije neka investicija :nevinashce: a moze lepo da se sredi a malo mi je nekako ovako.Stari Debeli je bio veci tako da mora se raditi na tome :dzavo: :dzavo: :dzavo:

Zoran Suboticki

Gde si našao sliku ove lepe devojke!?

Zoran Sarajlija

Od brata Gugla :gegege: :gegege: :gegege:

Zoran Suboticki

Debeli, koliko ljudi može da stane kod tebe u kafićU? Unutri.