Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"

Započeo Sinisa Tomic, Decembar 17, 2007, 08:26:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

može ja se slažem pa nakon bureka i na spavanje sa ženskim delom komisije........ih čuj spavanje!

Vladimir Bakic

Cross sram te bilo! Otkad to tebe zanimaju ribe? Jel se secas one tvoje cuvene izjave: \\\"Dok je meni mobilnog,piva i Penija,riba mi ne treba!\\\"
U to vreme si se kleo u Penny..Sad bi ta izjava glasila: \\\" Dok je meni piva,bureka i Debelog Zmaja..\\\"

mumba

nisam ja to nikad govorio,bar ne za mobilni! uvek su devojke dobrodošle!

Goran Čonkić

BAKANDZA napisao/la:
CitatCross sram te bilo! Otkad to tebe zanimaju ribe? Jel se secas one tvoje cuvene izjave: \\\"Dok je meni mobilnog,piva i Penija,riba mi ne treba!\\\"
U to vreme si se kleo u Penny..Sad bi ta izjava glasila: \\\" Dok je meni piva,bureka i Debelog Zmaja..\\\"

Cross...kako nisi? Ovoga se i ja secam cak...

Bakandza imas pivo kad se vidimo za ovo podsecanje! ;)

mumba

Vladimir Bakic

Mali_Lala napisao/la:
CitatBAKANDZA napisao/la:
CitatCross sram te bilo! Otkad to tebe zanimaju ribe? Jel se secas one tvoje cuvene izjave: \\\"Dok je meni mobilnog,piva i Penija,riba mi ne treba!\\\"

Cross...kako nisi? Ovoga se i ja secam cak...

Bakandza imas pivo kad se vidimo za ovo podsecanje! ;)

He-he..A pazi sad sto ga sramota pa se vadi..:woohoo:

mumba

Sinisa Tomic

kolega cross nije dozvoljeno medju kolektivom da se misli o takvim stvarima, a kamoli da neko to ucini, a za zenski glas razuma podrzavam kolegu bakandzu

Zoran Sarajlija

Ja bi metno Siminu drugaricu Irinu u komisiju posto prati sva desavanja i svirke u Debelom.Uklopila bi se u nase drustvo...

Sinisa Tomic

JEL TI TO ZBOG UJKE ILI ONAKO TI PALO NA PAMET?

Zoran Sarajlija

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...evo ja se javljam čisto volonterski za člana nadzornog odbora te vaše komisije... preko s\\\' terase. :laugh: ... i niko ne sme da vozi pripit i niko neće biti gladan... a i na tog ženskog člana komisije ću \\\' pazim ;)
 S.O.S. telefon znate.
063 22 90 32, a da ne daj Bože evo i...

a može i ovde na ovaj naš B.O.L.

mumba

ne brini se lusy niko od komisije neće da reži možda samo da zamjauče od količine popijenog soka ili ne daj bože alkoholnih pića!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...uf a ja mislila da ćete i mene, onako komisijski , pa ako hoćete i komšijski da pozovete na piće ... al\\\' dobro ako je komisija tako odlučila...
BTW Muzika mi nikada nije smetala u životu, sem kada su u TRP-u treštali narodnjaci...a komšije će i da reže i da mrnjauču, al\\\' baš vas briga... Ko nam je kriv što živimo tu gde živimo.Lep provod.:)

mumba

pa lusy ti si uvek dobrodošla.treba nam neko svestran i objektivan kao ti!