Gde se dobro jede van Bečeja?

Započeo Boris Majstorovic, Januar 07, 2008, 03:01:41 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Boris Majstorovic

Pošto je nekom zasmetalo što se priča o pici koja nije napravljena kod Žolta proširila van Bečeja , osetih potrebu da otvorim temu.
Dakle:

Ja sam jeo i van Bečeja i mogu Vam reæi da mi se sviða u piceriji \\\"Adrijana\\\" u Novom Sadu.

Becej City

tata Boris wrote:
CitatPošto je nekom zasmetalo što se priča o pici koja nije napravljena kod Žolta proširila van Bečeja , osetih potrebu da otvorim temu.
Dakle:

Ja sam jeo i van Bečeja i mogu Vam reæi da mi se sviða u piceriji \\\"Adrijana\\\" u Novom Sadu.

Borise,

cemu sve ovo?
Niko nista nije branio, niti se usprotivio bilo cemu.
Bez problema mozes nastaviti diskusiju u starom topiku ne zato sto ja kao dozvoljavam, vec zato sto nemam BAS NISTA protiv.
Ti si to tako protumacio, zeleo bi da bude tako!

Boris Majstorovic

Gospodar Vremena wrote:
Citattata Boris wrote:
CitatPošto je nekom zasmetalo što se priča o pici koja nije napravljena kod Žolta proširila van Bečeja , osetih potrebu da otvorim temu.
Dakle:

Borise,

cemu sve ovo?
Niko nista nije branio, niti se usprotivio bilo cemu.
Bez problema mozes nastaviti diskusiju u starom topiku ne zato sto ja kao dozvoljavam, vec zato sto nemam BAS NISTA protiv.
Ti si to tako protumacio, zeleo bi da bude tako!

Nisam trazio dozvolu , nego sam kulturno otvorio novu temu. Zazvučalo je poznato, pa ko velim da se ne kačim sa ljudima. Mada možda sam malo i preterao, ali nije namerno. Idemo dalje.

Odličan Banjalučki roštilj takoðe može da se pojede u Novom Sadu. Na bulevaru , raskrsnica sa Maksima Gorkog. I nije skup.

mumba

jeo sam tako dobar burek u restoranu ere ojdaniæa na ibarskoj magistrali!to je najbolji burek sa sirom koji sam jeo u životu!

velimir cvejanov

Balkan ekspres, Novi Sad, kod ðačkog igrališta. Ubitačno dobra klopa.

Djordje P.

soko banja - restoran \\\"zupan\\\". obavezno ga posetite! pa onda setnja do soko grada pa nazad do centra na palacinku sa eurokremom i plazmom :)

Boris Majstorovic

HTP \\\"ELITTE\\\" Paliæ, restoran \\\"Mala gostiona\\\" nedeljom švedski sto, Zadnja cena je bila 590 din/osoba. Deca - 50%. Piæe nije uključeno.

Ivana Mrkšiæ

Ako volite mociju supu, najbolja koju sam jela u nekom restoranu je bila u starom zdanju u Adi!

Ivan Srdanovic

Goran Relic

tata Boris wrote:
Dakle:

Mesto gde sam pojevo prvu redovnu picu u zivotu. Jos pamtim ukus.
Pica pod nazivom Havajska. Dobis kolut ananasa na sred ogromne pice.
Bese jako davno.

Zoran Suboticki

Super klopa, super ambijent - Lovački dom ili salaš na ulazu u Bačku Topolu /sa leve strane/

Radomir Jelic

Cevabdzinica KONZERVA u Tuzli.. najbolji cevapi u BiH!!!

Stevan Kosanovic

La\\\'terna ili kako se vec pise...dunavska ns :) the BEST!!!
nego spomenuo Bubi gril....odlicno!

ali oni girosi kod sajma...a jaoooo :)

Ivana Mrkšiæ

A sta mislite o banjaluckom cevapu sa ovcijim kiselim mlekom u Gajevoj u NS? Ili o indeksu na Limanskoj?

Ivan Saranovic

Picerija Ciao u NS. Picerija Cezar u NS.
Ima i neka palacinkarnica jako dobra samo se ne secam naziva.
U Subotici buregdzinica Dino. Burek sa sirom je fantazija jedna tamo.:P

Banjalucki cevap u Temerinu. Pizza Hut u Beogradu....
Hamburgerija Scorpion u Petrovcu na moru.:)