Noćni dnevnik

Započeo Axl Axl, Septembar 18, 2007, 10:33:54 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Sarajlija

igrutin napisao/la:
CitatCROSS PIO KISELU VODU IZ KRIGLEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :O o :O :o
Kakva bezobzirna laz i kleveta !!!!

Stevan Kosanovic

igrutin napisao/la:
CitatCROSS PIO KISELU VODU IZ KRIGLEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :O o :O :o

ovo je laz :)

smak sveta nije dosao...tako da... :)

Radomir Jelic

mumba

pio sam 2 krihgle kisele vode + 3 piva kod mene kući pre toga i 2 piva u zmaju tuce može da posvedoči!

Zoran Sarajlija

Ja sam znao da je neka smicalica ili igra reci u pitanju,ne daj se Cross legendo...

mumba

auh a kad odem na arkonu u naredni ponedeljag na paganske zvuke u porti crkve ima medovine da pijem!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...Imala sam sinoć opet 18 godina... i bilo je... Krenuli od Tise, pa otišli u pozorišnjak (Tribute Queen), pa spasavali volontere ( crkla im oba motora pri povratku iz N. Bečeja).. i završili u Debelom..... Lepo ko nekad!... i posle spavali snom pravednika.

... da i srela meni mnoge drage ljude!!! :)

mumba

sinoć beše vaistinu lepo! samo nisam trebao one 2 pice da pojedem jer su mi pokvarile ceo izlazak!(čitaj oluina u stomaku)

Goran Čonkić

E valaj vaistinu jeste bilo lepo sinoc.
Ja jesam radio, al sam se proveo neverovatno. Bendovi su napravili fenomenalnu atmosferu, svi su bili veseli, zezali smo se i sa starima i mladima kao da smo ista generacija...stvarno redak prizor. I moram da priznam da me Queen tribute bend jako iznenadio, jerbo nisam ocekivao da su takooo dobri. Nadam se da ce se ovo jos ponoviti. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Stevan Kosanovic

juce (nedelja) ceo dan na Tisi....kotlic, rostilj....i mjuzaaa :)
vrh beshe.... :)

14h do 03h...non stop deep house :)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
uskoro repriza
heheh

vesna bosnic

nocas cu da gledam u nebo,mozda vidim Petra Pana.....Pa da skoknemo do zemlje nedodjije?!

vesna bosnic

e moj Petar Pan se negde izgubio...nadam se da ce me se setiti,nekada i poslati mi poruku....

TiDža84

Boli me glava od buke...

Leto....uhhh kao u ovoj pesmi :D:D:D:D

[video type=youtube]gCMu1ho6dxg[/video]

Ultra Boys

Djordje P.

ima moto susret. ne znam imal josh shtogod... nisam izash\\\'o.