NFL? Superbowl?

Započeo Axl Axl, Februar 04, 2008, 10:25:43 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Upravo gledam superbowl, Patriots vs. Giants, pre mi je delovao kao glup sport, zadnjih par godina kada sam shvatio o cemu se tacno radi, dopao mi se americki fudbal, gleda li jos ko NFL?

nemam ime

ne, ali ko je pobedio?
citao sam juce u novinama da je sec reklamnog programa 90  000$.

Stevan Kosanovic

Giants-i dobili, 35sek pre kraja imali touchdown!! kakva tekma :)

inace superbowl je najgledaniji mec ikada, i ove godine su oborili rekord gledanosti, vec su prodate karte za superbowl 2010e, tako da
mozete misliti koliko je popularan sport!

a da je zanimljiv, uuuhhh....mega!!!
 :)

Axl Axl

Ufffff brutalna utakmica i definitivno mega popularan sport...

Boris Majstorovic

Još jedan podatak. Jedan čovek je kod tapkaroša par ulaznica platio 77.000,00 US dolara. Malo mnogo , zar ne?

Axl Axl

hihi cuo sam za taj podatak... :) to se zove fan...

Stevan Kosanovic

jbg....i ja bih dao da imam toliko za bacanja...ali jbg, sam dogadjaj nije za zaobici :)
vredi sunce mu :)

Zoran Sarajlija

Ja gledao i pratim kad god stignem i drago mi zbog Giantsa posto je New England bio apsolutni favorit.

nemam ime

Gledao sam zadnji min. Onom shupku trebao oduzeti platu sto na 50-ak sec. do kraja nije uhvatio loptu i resio pobednika!!!

Zoran Sarajlija

Ma kakvi platu bre !?! Otseci mu palceve kad ne zna da keca loptu shupak

mumba

Ivan B.

Radomir Jelic

nisam znao da ima toliko, necu da kazem ljubitelja, ali ljudi koji prate football (ne soccer)

zaista je mnogo dinamicnija, zanimljivija i neizvesnija igra

pratim NFL od neke \\\'99-te, ali nikad da budem rob navike... kad mi se nocom ne spava, volim odgledati tekmu

a od te \\\'99 \\\"navijam\\\" za

goran shef

Gledao sam ga od kada se pojavio na trecem kanalu. Na zalost zadnje dve godine nisam, jer na kablovskoj u NB - u do prosle nedelje (bas pred super bowl) se pojavio spot klub. Kanda je SBB konacno dopustio nasem provajderu da otkupi pravo da ga turi u kabel. Ostane li tako i dalje, znam sta cu raditi od septembra svake nedelje uvece.

goran shef

Pocelo ponovo, hvala bogu. U prve cetiri utaknice na TV -u dve odlucene u zadnjih par sekundi, doslovno.
Ludilo.. :thumb: