Knjiga koju trenutno čitam je.....

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Februar 04, 2008, 07:14:47 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Dragana Kavač

Pre par dana sam pocela da citam knjigu od Balasevica \\\"Jedan od onih zivota\\\" i dopada mi se, kao i svaka druga koju je Djole napisao...:)

Bojan Maletic

\\\"Bog i Rokenrol\\\",pisao monah Arsenije,\\\"secanje i izvodi iz dnevnika jednog monaha o njegovom voljenom i najboljem prijatelju iz mladosti,pokojnom slikaru Dusanu Gerzicu Geri,i jos ponesto o Bogu,dusi,Crkvi,savremenoj umetnosti i danasnjem vremenu\\\" Knjiga koja se cita u jednom dahu i ostavila je veoma jake utiske na mene

Kyle Broflovski

Dragan Velikić - Ruski prozor

tek sam na četrdesetoj strani

Emilija Milosevic

\\\"Najbolje za muskarca\\\" - Dzon O\\\'Farel
Cim je zavrsim krecem na \\\"Nikom ni reci\\\", koju sam, ne znam kako, propustila...

vesna bosnic

Gagy napisao/la:
CitatPre par dana sam pocela da citam knjigu od Balasevica \\\"Jedan od onih zivota\\\" i dopada mi se, kao i svaka druga koju je Djole napisao...:)

Procitala sam je....Stvarno divna knjiga,a Djoka je takav lik,da nemam reci...Ima tako fantastican duh...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Olivera Dabic

Pre par dana sam zavrsila citanje knjige Dan Brown-a ¨Da Vinci Code¨ a sada citam ¨Deception Point¨ od itog pisca...

goran shef

\\\" PASTWACH: THE REDEMPTION OF CHRISTOFER COLUMBUS\\\" od Orson Scott Card - a

Naravno, ne citam originalnu verziju, vec prevedenu na Srpski, \\\" Posmatraci proslosti: Iskupljenje Kristofera Kolumba\\\" od strane Milice Simic

Sinoć počela... \\\" Tajanstveni plamen kraljice Loane\\\" Umberto Eko ... početak obećava :)

vesna bosnic

Uf...ja nikako da zavrsim knjigu od Jovanovicke...KAO DA SE NISTA NIJE DOGODILO...a dobra je...A plus me ceka DALJINA MEDJU NAMA od Megi o Farel...a plus to jos Momo Kapor....,a ne znam...nesto ne mogu da se skoncentrisem.....i krenem ....:(

Ponovo čitam knjigu \\\" Motivacija i ličnost\\\" od Abrahama H. Maslova, malo sam se umorila, a to me vraća u pogon!
 Vredi!

Ivana Parag

Statični pejzaž - K. Filipovič
Niš\\\' posebno...

Ivan B.

Ivan B.

Odlična knjiga!
 Malo da se podsetimo pravih životnih vrednosti.  :)