Predrasude!

Započeo Nina Ristic, Oktobar 03, 2007, 04:58:11 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Nina Ristic

... koje su najcesce, za koga, da li nuzno moraju biti negativne i da li su ljudi koji su puni predrasuda i primitivni u isto vreme... 1000 pitanja...  ???

vase misljenje i gledanje na to...

Serveto Pecin

Mora da sam losa osoba ako toliko volim hip hop i r\\\'n\\\'b..
Sigurno se i drogiram...
A dok ne kazem nekom da to volim, sve je ok...
Ako sagovornik to slucajno sazna, odmah pomisli da mi je IQ ispod 75, jbt! Ma, takav covek ne treba ni da mi se javi na ulici...
A isto vazi i za rockere.. Ma, i za oblacenje...
Stupidno.

tanja mitic

sve je to proslo...sada su aktuelne predrasude o homoseksualcima i lezbejkama.

Nina Ristic

za hop si u pravu... ja licno sam uvek mislila da su ljudi koji slusaju pesme gde su svaka druga rec psovka kreteni... dok ih nisam upoznala...
kako sam starija tako sve predrasude koje imam polako odbacujem, i tezim ka tome da ih nemam!

a za gej rasu, treba mentalitet naroda da se menja da ne bi bilo predrasuda sto se njih tice... za to treba nova tema.

kad bi svi bili ravnopravni i smatrali ljude jednakima bez obzira na sve... mozda bi to sve i funkcionisalo... ko zna...

mumba

ne bi , bilo bi dosadno pa bi ljudi u svojoj dokonosti opet nekog(nešto) stavili na zub. evo ja mrzim sve što diše. pravi sam mizantrop................... pa dobro ne mrzim ja baš sve.

Radomir Jelic

voleš pivo Stevaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mumba

ja ga volem al igrutine meni to prija štos\\\' neb\\\' moglo reæi za neke ljudove!

mumba

e da igrutine kaæemo\\\'s napiti?

Radomir Jelic

šaci wrote:
Citate da igrutine kaæemo\\\'s napiti?

manjivaj za sad... zareðao sam nešto zdravo često u poslednje vreme... malo odmora za jetru

Nina Ristic

ne mrzis mene (nadam se, da te ne bi gadjala patikom :D), jos par ljudi, pivo, pivo, pivo........

...........i pivo. :D

mumba

naravno da te ne mrzim bogo moj.

Milos Plazacic

al\\\' ste otisli u offtopic :D
nemam predrasude...mislim, ako nista drugo, bar se trudim da ih nemam uopste... :dry:

Radomir Jelic

nije offtopic... evo predrasuda je da pivopije imaju veliki stomak, a Stevaaaaan i ja smo dokaz da je to PREDRASUDA

mumba

naravno radice da je to predrasuda.mi smo manekeni u ranim tridesetim.i to nam prija.

Bojan Beranek

Nemam ih ni prema nikome a nadam se ni niko prema meni otvoreno pristupam svemu i svakome, pa se posle vidi ko je kakav.