Igra istine

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Februar 17, 2008, 03:38:58 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Nisam puno, samo 4, ali zato pre koju godinu smo išli bukvalno od štanda do štanda... :D

Pitanje za Tidzu:

Kako ocenjujes ovogodišnji motosusret i kako je bilo?

TiDža84

OCENA : 5

UTISAK : Na moto susrete odlazim od samog pocetka,od kad se organizuju u Beceju,ovaj poslednji mi je ostavio najbolji utisak,dobra organizacija,odlicno mesto,super drustvo i zezanje,svirke...cini mi se da je ove godine bilo najvise bajkera do sad..jedino sto je malo kvarilo atmosferu je bilo vreme i 15 stepeni kad padne noc...

Pitanje za tebe Axl opet :laugh:

Kad ces postaviti slike sa snow party-ja i da li ce biti jos zurki na termalcu ove sezone?

Axl Axl

Juce sam stavio neke slike, a trebalo bi biti jos 2 ili 3 subote na Termalcu.

Pitanje za Cveju, da li ce biti preko zime Veselih Subota?

velimir cvejanov

Sto se mene tice, treba da pocnu u subotu 6. septembra.
Pitanje za Dorda: kad ce vise ta premijera???

Djordje P.

ne znam ali ovog meseca sigurno :S kad ozdravi drugar koji glumi ciganku, da snimim jos jedan sf detalj sa njim...

pitanje za bokija: boki, kako si ti danas? ono... sve okej?

Bojan Maletic

dobro je,odlicno je,dobro je vrlo dobro je ,odlicno je .... :laugh:
pitanje za ninicu
a hoces ti meni pomoci da ja resim onaj \\\"neresiv\\\" problem?

irena maric

Znas da hocu!I nije neresiv....

Pitanje za Bokija:
Da li si prodao onaj motor danas?
I koliko si osmeha dobio?

Bojan Maletic

nisam ga prodao... prodacu ga sutra
osmeha nikada dosta,ni onom ko ga daje ni onom ko ga dobija,dobio sam dosta,a moglo je jos...
pitanje za Dorda:Hoces mi dozvoliti da prodajem kokice i semenke na premijeri,da i komam zaradi neke novce?

Djordje P.

:laugh: to pitaj debelog zmaja :p

irena maric

Djordje P.

boki:
Citatpitanje za Dorda:Hoces mi dozvoliti da prodajem kokice i semenke na premijeri,da i komam zaradi neke novce?
ja:
Citatto pitaj debelog zmaja
zmaj:
? :)

irena maric

Izvini ali ta recenica mi nije delovala  kao upitna!;)

Djordje P.

cekamo zmaja da kaze i postavi novo pitanje...

Bojan Maletic

Ewo ja postavljam pitanje posto je kod mene zapelo\\\"pitanje za Zmaja:Hoces mi dozvoliti da prodajem kokice i semenke na premijeri novog Dordetovog filma,da i komam zaradi neke novce?\\\"

Zoran Sarajlija

boky81 napisao/la:
CitatEwo ja postavljam pitanje posto je kod mene zapelo\\\"pitanje za Zmaja:Hoces mi dozvoliti da prodajem kokice i semenke na premijeri novog Dordetovog filma,da i komam zaradi neke novce?\\\"
Naravno da DA.Inace sam pasionirani ljubitelj kuvanih kukuruza tako da mogao bi i to da ubacis jbg...
pitanje za Lusy: Kikiju je jedno oko plavo(providno) jel moguce da je slep na to oko?!?