ZONA SUMRAKA

Započeo TiDža84, Mart 10, 2008, 06:09:35 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Goran Čonkić

konjska_muva napisao/la:
CitatMeni se desilo da mi je život stao 1991-e a nastavio 2000-e, a ja sam sada gde sam bio i \\\'91-e. Ali gle, neki ljudi koje sam tada znao kao luzere, sada ih vidim bogate i uspešne, a kada pitam oko sebe ljude kako? oni samo slegnu ramenima i ćute.

Čudno zar ne?

Vratio si se u Srbiju...ovde nista nije cudno...ovde zakoni fizike ne vaze...(mozda Chuck Norris zivi ovde...) LOL

Sreca moja pa su mene moji ucili onoj poznatoj \\\"Nista nas ne sme iznenaditi\\\"

Inace Deja-VU sam juce imao, i to gadan...al ok, desava se.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Da li sam ja u zoni sumraka ili ste i vi primetili:

.. Znam da sam protiv pravila preselila poruku iz teme muški kutak... al\\\' mi nije baš najjasnije ko je Shana a ko Vesa...???

kyle napisao/la:
CitatShana napisao/la:
CitatTako je...a kad ce meni neko da \\\"mete\\\" karmu??

Evo ti karma,kad se pališ na karmu!
...

a koriskik je forumaš/ica je Vesa_The_Loodak ????:ohmy: :dry: :S
 Kako je od Shana postao/la Vesa_The Loodak?
Da li i vi isto vidite?:ohmy:  :ochi: ?????

Djordje P.

dao sam mu/joj da menja nick jer je relativno nov na forumu, u trenutku promene nicka imao je svega 14 postova. bolje tako neg\\\' da pravi nov nalog.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

uf dobro je... mislila sam da sam poludela...:) :) :)

Kyle Broflovski

i nick Shana je bio super,ali eto hoće čovek da bude loodak

mumba

vraćajući se večeras kući bečejskim mračnim vilajetima kroz jednu jako mračnu ulicu pao sam preko jedne pijandure na trotoaru! lik je ladno bio uvređen i rekao mi je samo da ga ja sa svojim ponašanjem uznemiravam jer bi on eto na trotoaru želeo da odrema do ručka u podne što će po njemu biti za koji sat!