Parni Valjak u Bečeju 16.03.

Započeo Axl Axl, Mart 10, 2008, 12:35:33 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Pozdravljam vas sve i zelim lep provod! Bilo bi lepo da neko napise kako je bilo:)

Axl Axl

Software Smith

ako ako

Bilo mnogo dobro, falila je jos koja pesma

Boris Majstorovic

Meni, boga mi nije falilo nista, čak je bilo i viška (mislim Lava). Video sam mnogo forumaša, ali mislim da je bilo više prosvetara. Možda su dobili popust preko sindikata? Koncert mi je prijao i nadam se da će uskoro doći opet neko koga nisam davno slušao uživo. Npr. Jura Stublic ili Branimir Š tulić ili neko treći iz te generacije.

Robbyn �

Marina Kovacev

Bilo je... :woohoo: + :( , zapravo ne znam kako bih definisala...
ali sada ne mogu da spavam...
i nisam plakala ;)  
ipak, \\\"niko nije znao sakrit\\\' suze k\\\'o Marina\\\"...

Zoran Suboticki

Ubite me ako bih ga prepoznao!
A 1987.  na Spensu, u \\\"bekstejdžu\\\" je nasrtao na moju devojku, studentkinju glume, prelepu novosađanku rumunskog podrijetla! Morao sam da primenim sve zahvate iz knjige \\\"odbrana i poslednji dani\\\". Ali sve je bilo na nivou džentlmenskog zezanja...Ha,ha. Tada je bio u punom sastavu, Parni valjak, plus Aki. A ja sam!!!

Matori je bio večeras sjajan, a i publika na visini.

Bilja Maric

Prelepo vece. Ja sam odusevljena. Atmosfera je bila super, prijatno sam se iznenadila,njegov nastup fenomenalan, nemam reci. A pesme... Zaplakala sam tri puta  :dry: Pesmu \\\"DODjI\\\" i sada slusam i opet bi plakala. Nadam se da ce posle ovog desavanja biti vise ovakvih nastupa gde cemo moci svi da uzivamo.

Axl Axl

Ufff vrh vrhova, po meni mozda i najbolja svirka u Stageu otkad postoji, bukvalno je preneo svoje emocije... Sacu slike i klipove...

@ tata Boris Johnny Š tulića bi bilo extra čuti LIVE...

TiDža84

Bez komentara...utisci se jos nisu slegli da bi bilo sta rekla...

Axl Axl

Eo malo sličica... :)

Inace zbog velike zainteresovanosti za karte, postoji mogućnost da se održi reprizni koncert...

{gallery}galerija/nocni_zivot/partiji/20080316 parni valjak/{/gallery}

Software Smith

auuu eno mene :) :) :)  stvarno je bilo vrhunski... Svaka čast... Konacno nesto pohvalno u Bečeju, i cena je bila ok, vredelo je svaki dinar...

G. P.

Stvarno super, atmosfera, majstor, publika...

Bilja Maric

Mr.Smith napisao/la:
 stvarno je bilo vrhunski... Svaka čast... Konacno nesto pohvalno u Bečeju, i cena je bila ok, vredelo je svaki dinar...[/quote]
 :tapsh: :tapsh: