Da li ste krsteni?

Započeo Marina Kovacev, Mart 13, 2008, 10:43:40 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

velimir cvejanov

Vladimir Zecevic

mumba

Bilja Maric

Naravno da sam krštena. Rodjena sam 1988. u julu, a krstila sam se u maju 1989. za moju slavu Djurdjevdan. Sestra mi se krstila pre mesec dana i mogu vam reci da je bilo jako lepo,steta sto se ne secam svog krstenja, ali to je stvarno jedan lep i svecan dogadjaj.

Policija_72

Znao sam ja da ovde ima puno takvih koji  nisu \\\" kršteni\\\" :lolpopodu: :lolpopodu: :dedica: :dzavo: :evil:

Policija_72

Crossbringer napisao/la:
Citatattila jesi li kršten????????

Crossbringeru, JA garantujem, da je Attila  kršten. Bio sam prisutan, kada su ga krstili, i mogu ti reći, da smo se ja i njegov otac onda, pre ihajjjj godina, i dobro napili. :flashica: :flashica: :kolce: :kolce: :dedica:

Djordje P.

dobro i koje poenta tog krstenja? pijanka ili nesto drugo? (salim se)
@cross: vidis nije to tako lose :)
inace,
jesam krsten ali ne bih ni znao da mi nisu rekli, jer je to bilo kada sam bio jako mali i niko me nije pitao da li zelim ili ne zelim.
isto mi se \\\'vata :)
sta ja znam, nista mi ne znace krstenja, slave i ostali \\\"god bless you\\\" dogadjaji, ali postujem sve to kao obicaje.

Goran Čonkić

DORDE napisao/la:
Citatdobro i koje poenta tog krstenja? pijanka ili nesto drugo? (salim se)
@cross: vidis nije to tako lose :)
inace,
jesam krsten ali ne bih ni znao da mi nisu rekli, jer je to bilo kada sam bio jako mali i niko me nije pitao da li zelim ili ne zelim.
isto mi se \\\'vata :)
sta ja znam, nista mi ne znace krstenja, slave i ostali \\\"god bless you\\\" dogadjaji, ali postujem sve to kao obicaje.

:dabome: :thumb: :dabome:  :thumb: :dabome:

Nebojsa Andjelic

jesam, mada to mozda nekom ne izgleda tako.

Pera Petlic

DA krsten sam,ali krisom me je krstila moja baka posto su moji bili teski TITOVCI...

Jadranka Srdac

Jesam
Drago mi je sto su mi roditelji ostavili mogucnost izbora.

Policija_72

Golum973 napisao/la:
CitatDA krsten sam,ali krisom me je krstila moja baka posto su moji bili teski TITOVCI...

Mogu ti reći, da ni, kako ti ih nazivaš, TITOVCI, nisu branili u tolikoj meri. I ja sam krstio u crkvi obe moje devojčice u to vreme, bez ikakvih problema.:) :) Prostorija je bila ukrašena sa Titovim slikom i zastavama, i nikom ništa nije smetalo. To radi informacije.Nije  đavo tako crn,kako ga opisuju.:) :)

Pera Petlic

...a ti si imao susret s\\\' njim...?????

Robbyn �

[img=http://img223.imageshack.us/img223/2596/photo0089sy1.jpg]

Onaj mali zamotuljak sam ja :laugh:
Naravno da me niko ništa nije pitao,ali drago mi je što su me krstili kada to i treba da se uradi,a ne u nekom poznijem dobu.

Moji nikada nisu bili nešto duboko religiozni,pa sam u takvom duhu i ja odgojen,i u to vreme se ipak nije blagonaklono gledalo na religiozne obrede,i baš mi je drago što su bili \\\"cool\\\" i odbacili stavove okoline :P

Policija_72

Golum973 napisao/la:
Citat...a ti si imao susret s\\\' njim...?????

- Više puta u toku službe - :thumb: :dedica:

Golum973 jesi ti kršten??:) :) :)