stage

Započeo Ognjen Miric, Oktobar 08, 2007, 06:28:39 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Milos Plazacic

Bojan Beranek

Bio ja u ovoj kafani u subotu ma da sam bio telom posto mi um nije bio sa mnom:)  i video da neki tamo peva a to sto je on pevao to je gore nego j.... ga u d... dok su momci lepo svirali i bila je velika guzva i velik mrak!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Marko M

u gradskoj je dzabe ulaz pa idi tamo,ili ostani kuci i strikaj carape!!!!!!!!!!

pallas pallas

...ne idem više subotom u Stage,smorih se danas.Petkom volem,dobra je muzika,a još je i naživo....

dada dadic

ma stage je smor sam po sebi!;)

pallas pallas

Gle ti njega?Šrimo se,a? :laugh:

Petkom je jako dobro.Meni se jako svidja Stage,uredjenje,svirke petkom....ženske :)

dada dadic

ma idi...kad udjem unutra i vidim dzimiku :X iz b.p.sela,smuci mi se ceo becej,a i backa.B)

Nebojsa Andjelic

Necemo tako Rufus! Dzimika je najjaci! :jesgotov:

pallas pallas

...sam si kriv.Ko te terao na ovaj forum :)

dada dadic

kad cujem ono njegovo \\"bratash\\":S

Z A

ha ha ha na ulazu u stage pise na plakatu da gostuje TIME MASHINE. ha ha MASHINE!

Stevan Kosanovic

ahahahah :)
pa mashina batoooo :)

Goran Čonkić

cek a ja video jos bolje. Bi na kafi pre neki dan i gledam flyer kad ono ERORR BEND...

...dumbasses...:blush:

Ivan Saranovic

hahaha ne mogu da verujem. Ja to nisam primetio. Dobro oni su gostovali vise puta. Mozda su to umetnicka imena:laugh:

Robbyn �

I šta kažete na novu koncepciju Stege-a? :laugh: Kažu dupke puno,cuga jeftina,upad besplatan (sve ono što dosada nije bilo) a izbacivači pune ruke posla  :bejzbolka: :box: :pandur:
Muzika? Pa zna se,tamo gde izbacivači imaju pune ruke posla koja muzika se pušta   :kolce: Mada mi ovi smajliji baš i ne odgovaraju,kad bi bio neki sa Turcima,verovatno bi bolje oslikali stanje.