Rođendan Penija

Započeo Axl Axl, Jun 12, 2008, 09:41:58 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Beše dosta forumaša večeras na svirci u Peniju, skidam kapu Perpetuum Mobileu, vrhunska svirka, imam nešto slika i klip, ali to ću ujutro... Utisci?

Dusan Colic

JA camio ispred sup-a za licnu kartu...ali koliko sam uspeo da desifrujem motorolu desila se tuca tj. 5-6 likova je bilo privedeno dok sam cekao?!?!?!!?

Becej City

Mnogo starijih ljudi je bilo i to je jedino sto mi se nije svidelo.:cheer:
Dobra muzika, masa, alkohola i previshe...:S

Zoran Sarajlija

super je sve jedino sto je od sve zajebancije stradao moj sto u basti!?!

katarina kurcubic

Nisam bila...nisam ni planirala,medjutim oko 21h sam promenila misljenje...Ali nesto je grmelo,sevalo,te sam odabrala spavanje....

Debeli...nemoj da se cudis..U Beceju niko ne mari za tudje stvari...

mumba

ja sam bi osinoć u peny-ju i stvarno je bilo ok,mada taj lokal nikako nije za žive nastupe već za klupsku atmosferu to jest koliko ima stolica toliko bi trebalo da ima i mase znači 70-80 ljudi! jako je peny uzan i ima puno stepenica i nivoa za svirke! ipak sve u svemu beše dobro ali onu tuču ja bar nisam video!

Zoran Sarajlija

2bornot2b napisao/la:
CitatDebeli...nemoj da se cudis..U Beceju niko ne mari za tudje stvari...
Pa od cele ulice se potuku u mojoj basti sjebu mi sto i jos komsije prekoputa (ne Lusy) misle da se kod mene tuku gilipteri a uopste nije tako !!! Gde je policija kad je preko potrebna cccc :fon: :fon: :fon:

Robbyn �

Došli su relativno brzo,ipak kasno za malog kojeg su išutali,a i za tvoj sto...

mumba

Zoran Sarajlija

mumba

huh al nema sad veze večeras ja dolazim u zmaja i čik nek neko proba da se fajta ja ću prvi da pobegnem!

Axl Axl

eo mojih slika...

{gallery}galerija/aktuelno/20080611 peni/{/gallery}