Trenirate li šta?

Započeo Axl Axl, Septembar 21, 2007, 09:20:37 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Nina Ristic

debeli zmaj napisao/la:
CitatNemoj nize leba ti...taj pistolj sluzi za nesto drugo :lolpopodu: :lolpopodu: :lolpopodu:

:D:D:D:D predajem se... heheheheeeee :lolol: :lolpopodu: :lolol: :lolpopodu: :poljubac:

Policija_72

:flashica: :flashica: :alodajpivo: :alodajpivo:

Eto, tako ja treniram... :dedica:

Zoran Sarajlija

ne mogu link da okacim !? sta je ovo ?

Djordje P.

Nebojsa Andjelic

Nekad sam bio aktivni sportista, sada sam malo pasivniji...

Jagoda L.

Ja igram folklor vec sedam osam godina...

Rajko Simicic

Strebi, vreme je za spavanje. :-) Ja treniram fudbal 12 godina i ne mogu bez njega. Jednostavno to mi je u krvi!!! Nazalost izdesavalo se mnogo toga i nisam bio u mogucnosti da odem u klub koji se voli,a to je.... FK.CRVENA ZVEZDA!!! Ko zna,mozda jednog dana...

Olja Milovanov

:) Dobro dosao na forum naseg malog grada... ;)

Milen Vesović

Kyle Broflovski

Ivana Pobric

Pre mesec dana sam ostavila vaterpolo koji sam trenirala 12 godina...Iako volim ovaj sport jako,uslovi treniranja su presudili..Bukvalno rodiltelji finansiraju klub, kao i sve ostalo.Zenski prvi tim se raspao tako da nemamo ni seniorke, a juniorki jedva da ima za prvu postavu..Jednostavno me nista vise ne motivise da treniram.

Bosko Sa kanala Pink-a

Patika wrote:
CitatPre mesec dana sam ostavila vaterpolo koji sam trenirala 12 godina...Iako volim ovaj sport jako,uslovi treniranja su presudili..Bukvalno rodiltelji finansiraju klub, kao i sve ostalo.Zenski prvi tim se raspao tako da nemamo ni seniorke, a juniorki jedva da ima za prvu postavu..Jednostavno me nista vise ne motivise da treniram.

:angry:  Tuzno kako je propao i muski i zenski vaterpolo. Hajde jos muski i razumem, ali zar je morao i zenski?! To je bas bedak...

Goran Relic

Patika wrote:
CitatPre mesec dana sam ostavila vaterpolo koji sam trenirala 12 godina...Iako volim ovaj sport jako,uslovi treniranja su presudili..Bukvalno rodiltelji finansiraju klub, kao i sve ostalo.Zenski prvi tim se raspao tako da nemamo ni seniorke, a juniorki jedva da ima za prvu postavu..Jednostavno me nista vise ne motivise da treniram.

Ajd na leto na kajak?!

mihajlo mihajlovic

ljudi savate klub \\\"best\\\" iz beceja prima nove clanove,pa ako je neko za, neka dodje u salu gimnazije pon,sre,petkom od 19:30...ko hoce iole da poradi na svom izgledu ovo je prava stvar a opet ima i ona druga varijanta zbog cega biste mozda trenirali a to je dzakovi...uzmes pa se lepo istreses na njima i odes kuci lisen tereta...:))  treninzi su jako dinamicni tako da vam sigurno nece biti dosadno na njima...sport je popularan koliko kod muskaraca toliko i kod osoba neznijeg pola...svi ste dobrodosli...