Kada ste poslednji put plakali?

Započeo Marina Kovacev, Septembar 21, 2007, 10:03:06 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

velimir cvejanov

Plakao sam sinoæ u pozorištu. Tip je hteo da izveze bicikl iz hola, pa je ljosnuo, bajk je ostao u pozorištu a tip je naglavačke ispao kroz vrata. Bukvalno sam plakao od smeha.

Goran Čonkić

Hahahaha...tako mu i treba kad se voza u Holu pozorista. :D

Che Guevara

Poslednji put sam plakala u chetvrtak kad sam videla kako bezdushno seku jelku ispred katolichke crkve.... Jako sam ranjiva shto se takvix stvari tiche.....  :plache:

Zoran Sarajlija

Che Guevara napisao/la:
CitatPoslednji put sam plakala u chetvrtak kad sam videla kako bezdushno seku jelku ispred katolichke crkve.... Jako sam ranjiva shto se takvix stvari tiche.....  :plache:
A ti daj kontru a posadi dva borica negde i mazi ih i pazi pa ce osecaj paznje i ljubavi nadomestiti osecaj gubitka jbg

Che Guevara

debeli zmaj napisao/la:
CitatChe Guevara napisao/la:
CitatPoslednji put sam plakala u chetvrtak kad sam videla kako bezdushno seku jelku ispred katolichke crkve.... Jako sam ranjiva shto se takvix stvari tiche.....  :plache:
A ti daj kontru a posadi dva borica negde i mazi ih i pazi pa ce osecaj paznje i ljubavi nadomestiti osecaj gubitka jbg

Dobar predlog.... Poradicu na tome,samo da bude malo toplije  :dabome:

Radomir Jelic

cveja napisao/la:
CitatPlakao sam sinoæ u pozorištu. Tip je hteo da izveze bicikl iz hola, pa je ljosnuo, bajk je ostao u pozorištu a tip je naglavačke ispao kroz vrata. Bukvalno sam plakao od smeha.

:lolol: :lolol: :lolpopodu: :plache: :plache:

TiDža84

Danas,cula sam neku pesmu koja me je pogodila tacno u srce,...pa proradile emocije  :plache: :plache: :plache: :plache: :plache:

Zoran Sarajlija

TiDza84 wrote:
CitatDanas,cula sam neku pesmu koja me je pogodila tacno u srce,...pa proradile emocije  :plache: :plache: :plache: :plache: :plache:
Nemoj Nebojsa da cuje najebali smo ako proradi Ilija Cvorovic u njemu ....:P :P :P :P

Nebojsa Andjelic

Zoran Sarajlija

Nebojsa wrote:
CitatNemoj dva puta reci.
:juhuuu: :juhuuu: :juhuuu:

tanja mitic

...juče...čudne stvari se dešavaju na poslu...

mumba

tanja mitic

mumba

pa plačem iznutra!ne vidi se spolja!što mu dođe da kiptim od besa i agresivnosti na razne stvari!