Zdravko Colic i Severina u Novom Beceju

Započeo Milen Vesović, Jul 08, 2008, 01:37:39 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Robbyn �

Robbyn napisao/la:
CitatA ono što će zasigurno privući kako Novobečejce, tako i ljude iz drugih mesta, jeste koncert Zdravka Čolića na samoj obali Tise â€" najlepšem mestu koje naš gradić može ponuditi. Koncert će početi u 21:00 . Saša Š ućurović mi je odao i jednu malu tajnu: iza bekstejdža za Čolu će biti postavljen poseban šator ili prikolica u kojoj će biti lične stvari pevača kao i sve one sitnice koje su velikim zvezdama neophodne da bi se svuda osećale kao kod svoje kuće. Očekuje se 40 hiljada posetilaca, a da bi sve teklo po planu i da neočekivani događaji, tipa nestanka struje, ne bi pokvarili zabavu, nabavljaju se agregati.

Ceo program dešavanja za sve dane je na prethodnoj stranici u mom postu ;)

Stevica Naglavacki

BAKANDZA napisao/la:
CitatJa stizem camcOm! Pushite ga derikoze novobecejske i svi panduri na brani i pumpi! :flashica:

Parking za camce je 5000 din ,marinu \\\"drze\\\" robijasi iz zrenjaninskog zatvora koji ne \\\"biraju\\\" ...Mnogo....:laugh:

TiDža84

Ima\\\'l neko mesto slobodno???Ja ne znam kako cu ici :plache: :plache:

Sofija Obradovic

Imam ja jedno pitanje...da li se placa jos nesto osim te putarine (200 din)?
Posto sam cula neke price,da se nesto placa jos 500 din...

Vladimir Bakic

TiDža84 napisao/la:
CitatIma\\\'l neko mesto slobodno???Ja ne znam kako cu ici :plache: :plache:

Ima jos jedno slobodno mesto,polazak je u 19h sa Pivarca..Ako hoces s nama kontaktiraj me na pm..

Robbyn �

Love2love napisao/la:
CitatImam ja jedno pitanje...da li se placa jos nesto osim te putarine (200 din)?
Posto sam cula neke price,da se nesto placa jos 500 din...

Ne :) Jednom kada uđete u NB ko će vas razlikovati od lokalaca da bi vam naplatili nešto? Biće problema sa parking prostorom,već sada je gužva,ali ostalo bi trebalo da funkcioniše kako treba.

Ninoslav Sretenović

Robbyn, veceras prolazim kroz NB za Kikindu i posle nazad za Becej pa me zanima koja je procedura? :) Ako idem preko tranzita ne placam ili sta? Ili mi vracaju pare?

Robbyn �

Ako se ne varam,imaš rok od pola sata da izađeš iz NB-a,i na izlazu ti vraćaju pare,tako nekako su pričali...

mumba

vidim ja biće veselo kao na vašaru!dolazimo bakanero i ja!

Robbyn �

Crossbringer napisao/la:
Citatvidim ja biće veselo kao na vašaru!dolazimo bakanero i ja!

:laugh: :laugh: :laugh:

Vladimir Bakic

Robbyn �

Poslednje pripreme...

I mala zanimljivost :laugh:

Možda besplatan net i nije toliko daleko...:woohoo:

goran shef

Samo tih 200 din parking, a to je ujedno i tombola. Nista vise. Sta su nagrade na tomboli nemam pojma. Inace i Chola i Seve pocinju u 22.00. Samo imam utisak da onaj koji tacno za to dodje nece videti ni Backu sa keja, a kamoli binu.

Robbyn �

shef napisao/la:
CitatInace i Chola i Seve pocinju u 22.00.

U svim programima piše 21:00h

a i na zvaničnoj  prezentaciji

Š to se tiče tombole i nagrade,ovako piše na sajtu:   :laugh: :laugh: :laugh:

CitatVelikogospojinska tombola će se prodavati svih dana trajanja manifestacije na Tiskom keju po ceni od 100 din.

Za potrebe održavanja koncerta Zdravka Čolića i Severine, obezbeđena su tri velika parkinga na periferiji Novog Bečeja. Cena parking karte će iznositi 200 din po automobilu i popunjena parking karta će važiti i za Velikogospojinsku Tombolu.

NAGRADE:

• ždrebe
• pule
• tele
• jagnje
• prase
• i ostale mnogobrojne nagrade

Izvlačenje: 27.08.2008. godine, pre koncerta grupe APSOLUTNO ROMANTIČNO

goran shef

I na tarabi moze da pise P...a, pa se niko ne obazire. Pre 22.00 nece poceti.