Sajam turizma i Lorist

Započeo Axl Axl, Oktobar 12, 2008, 09:47:46 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Goran Relic

17 18 19 oktobar

I OTVORENO POJEDINACNO PRVENSTVO SVETA U PREFERANSU

U restoranu Robne kuce. Za sada mislim da je prijavljeno preko 200 preferansista.

PRVENSTVO SVETA!!!

Radomir Jelic

Jelena H

Becej i turizam: ta dva pojma se nazalost ne mogu povezati nikako!
Vec dugo se prica o razvoju turizma u gradu, a nikako da ga razvijemo! Ko je kriv?

Svetsko prvenstvo u preferansu? - Da nisu juce razapeli veliku ciradu u Zelenoj ulici verovatno niko ne bi ni znao da ce se tako nesto organizovati u Beceju!
A bas me interesuje koliko je vas znalo za evropsko prvenstvo u plesu, koje je bilo odrzano u Beceju u septembru sa preko 1000 ucesnika?

Zoran Suboticki

Slucajni prolazniče,a ko vam je radio marketing, propagandu, agit-prop, za tu manifestaciju, to jest za Evropsko prvenstvo u plesu?

Boga ti, u Bečeju sve nešto \\\"evropsko\\\", pa \\\"svetsko\\\", a mi ko seoske dodole!:) Ne haju Bečejci za te \\\"evropske\\\" i \\\"svetske\\\" stvari u svojoj sredini.:laugh:

Treba probati sa nečim lokalnim: evo na primer - treba napraviti SVEPICODERSKI TURNIR U NEČEMU, BILO ČEMU  i da vidiš šta bi tu naroda bilo!

Jelena H

Nisam organizator te evropske manifestacije, nego samo slucajni prolaznik, koji je bio, igrom slucaja obavesten o dogadjaju, pa se zapitah, kako to becejci nisu znali.