Veliki Brat :P

Započeo Peleena :) Pa shta te briga :D, Oktobar 19, 2007, 02:53:31 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Peleena :) Pa shta te briga :D

Kog ukucana bi voleli da ih vidite sa sto hiljada eura?

mumba

onog koga nema u kuæi. a to sam ja!

Peleena :) Pa shta te briga :D

Hehe...pa dobro.

Ja sam za Misela,ako ga vec nisu oterali.

Bojan Beranek

Nemam pojma!Ne gledam nas bb vise gledam hrvatski.:laugh:
Kod nas sve neki olos i krsevi tamo kulturni lepi pametni ljudi:P

Nina Ristic

ja gledam SAMO hrvatski... brate mili, imali su isti budzet kao i mi, a pogledaj koji standard i kakvu kucu oni imaju a kakvu imamo mi... i kakav studio imaju oni, a mi imamo nikakav... i nagrade koje dele, mislim da je i ovo mnogo... ja sam prestala i odrekla se velikog brata kada sam videla da imaju drvo u tom hodniku sto ulaze u kucu... omg!!!

seljaci ovi nasi, nista ne odrade kako treba!

Djordje P.

ja bih voleo da vidim shacija u kuci big brodera. mislim da bi imao ogromne shanse da pobedi.
nadam se da ne mislite da se za\\\'ebavam.

Nina Ristic

ja bi volela da ga vidim unutra, ali sam ubedjena da bi sam izasao...
bez bureka i piva... hehehehe :D

nemam ime

Nina wrote:
Citatja gledam SAMO hrvatski... brate mili, imali su isti budzet kao i mi, a pogledaj koji standard i kakvu kucu oni imaju a kakvu imamo mi... i kakav studio imaju oni, a mi imamo nikakav... i nagrade koje dele, mislim da je i ovo mnogo... ja sam prestala i odrekla se velikog brata kada sam videla da imaju drvo u tom hodniku sto ulaze u kucu... omg!!!

seljaci ovi nasi, nista ne odrade kako treba!

Slazem se sa tobom, ali samo da ti napomenem da hrvatski BB drzi RTL(nemacka tel.) a kod nas privatni B92!

mada, spominjali su nesto da ce RTL kupiti B92

mumba

ja sebe ne bih voleo da vidim u toj kuæi zbog toga jer se sa takvim idiotima ne bih slagao ni pod razno.ne volim kada neko samoinicijativno proglasi sebe sa boga i batinu u kuæi a za onog ko me zna zna i to da ne volim autoritete i zbog toga u životu sam imao puno problema1 sve u svemu potukao bih se garant s nekim i svaki dan bih se svaðao.garant bi be nosili sa nogama napred iz te kuæe.ali hvala što mislite da bih pobedio.

Vladimir Bakic

Shaci bi u kuci bio najbolji drugar s Burekom..:woohoo:

mumba

o bakandža dobro nam došao.da bio bi sa burekom dobar.pojeo bih ga!

Zoran Sarajlija

Saci bi sigurno pokupio simpatije celog balkana ali je pitanje da li bi izdrzao bez piva cigara i kompa(muzike i neta).
...death in my eyes...

Nina Ristic

shaci bi bio veca legenda od onog mikija... meni je samo on bio zanimljiv.. hehehehe

Djordje P.

^ slazem se
shaci prijavi se! B)

Nina Ristic

ma mi cemo ga prijaviti... ko ga sta pita... hehehe... :D:D:D

mi cemo i da glasamo... hehehe