Pitanja

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Avgust 18, 2008, 06:45:25 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Djordje P.

sredjeno:
u glavnom meniju klik na \\\"blog!\\\" i sada na toj strani u meniju sa desne strane postoji \\\"moj blog\\\" pa onda \\\"napisi novi blog\\\"

Djordje P.

kada pishete blog, videcete sa desne strane (i) tagove. pozeljno je chekirati neki/neke od postojecih ili dodati novi tag (lupam: putovanje, ljubav, software, zivotinje... (a moze i \\\"lupam\\\" :D )).

G. P.

E to poslednje je za Reza!:)

Zoran Suboticki

piCODER napisao/la:
CitatE to poslednje je za Reza!:)

Pa kad imam i šta i po kome!:laugh:

irena maric

Zasto ne mozemo da postavimo sve slike?Cesto postavim neku sliku,pa dobijem odgovor da je ne mogu poslati.Nije u pitanju velicina slike,vec nesto drugo...
Unapred hvala.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Admini,
Boky-jev post u temi \\\" Š ta očekujete da će se promeniti...\\\" / Politička scena , ne može da se otvori! Zašto?

To znači da na toj temi ne može ni da se piše! :(

irena maric

To se vec drugi put desava.Juce nije mogao da se otvori Robbynov post u toj temi,pa je Axl sredio.Problem je bio sto je bio dosta dugacak post.A sta je Boki uradio????Pitala sam jos sinoc i nisam dobila odgovor.Sinoc u par navrata nismo mogli da otvorimo sajt.Zasto/Sta se desava?

Axl Axl

@ ninica da li mozes da iskopiraš tekst što ti izbaci server kad neće da doda sliku, tu uglavnom pise npr. error line 500 pa na osnovu toga mozemo videti sta je problem...

@ Lusy forum je zasticen od spamera, pa skripta ne dopusta predugacke postove, to ce uskoro biti reseno...

irena maric

axl,problem je u datoteci slike gif.ping...

Djordje P.

stavish misha {yootooltip title=[ovde] width=[250] mode=[cursor]}i pojavi se ovaj text{/yootooltip}

sintaksa komande se moze videti kada kliknete na citat ove poruke

Axl Axl

A ka gde je ta stranica, mislim na forumu?

irena maric

Filmovi i serije

filmovio i serije za download-vashe zelje...
poslednja stranica

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Više puta, kada hoću da otvorim igre bez granica, otvori mi se ovo?!?

Becejski divan     
ForumMoj profilRazgranatoPravilaPomoÃ,,‡

Dobro doÃ...¡li, ovde piše moje pravo ime
PrikaÃ...¾i poslednje poruke | Moj profil | Odjava

Fatal error: Out of memory (allocated 39583744) (tried to allocate 4 bytes) in /home/becejon/public_html/includes/database.php on line 502

O čemu se radi?

Djordje P.

da ne duzim...
ok je sada.