Kako poboljsati standard gradjana nase opstine?

Započeo Sinisa Tomic, Septembar 04, 2008, 08:17:36 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

robert kiss

Lepo rečeno samo politički.Kaži nam Simo i rešenje.Ja kad sam rekao nova radna mesta to se zna kako se može postići samo treba neko da sprovede, a znamo i ko to treba da radi.Možda dr. Pal Š andor kad sad sedne u neko fotelju???

Sinisa Tomic

ja sam pricao u globalu kakvo je moje misljenje o pravom putu ka poboljsanju zivotnog standarda, ranije, pa mozes pogledati upravo na ovoj temi

robert kiss

O ovoj temi nemože se govoriti u globalu, moraju se dati konkretna rešenja.

Goran Relic

condor napisao/la:
CitatLepo rečeno samo politički.Kaži nam Simo i rešenje.Ja kad sam rekao nova radna mesta to se zna kako se može postići samo treba neko da sprovede, a znamo i ko to treba da radi.Možda dr. Pal Š andor kad sad sedne u neko fotelju???

I koje je konkretno resenje?

robert kiss

Prepoloviti plate direktorima i savetnicima plate u JP,Prepoloviti apanaže u JP i JU,strogo kontrolisati sve tokove novaca kod svih budžetskih korisnika,smanjiti drastično potrošnju u istima i naravno terati ih da rade ekonomski pozitivno.A najvažnije da se već jednom barem dovede jedan inostrani investitor o kojima se toliko priča,priča,priča...Bezbroj rešenja ima,stručnjake imamo višak nek zarade svoje plate i neka rešavaju situaciju.Negde mora da pukne jednom.
Relax jesi li zadovoljan?

Goran Relic

Ovo Condore sto si izdeklamovao je toliko puta receno.:(
Slažem se sa tobom sve to treba, ajde!

Zoran Sarajlija

Kad bi bar imali neki poljoprivredni kombinat pa da možemo da se bavimo prehrambenom industrijom...

sinisa adamovic

mumba

G. P.

Imamo poljoprivredno zemljište, oko 44.000 ha u Bečejskoj opštini!

robert kiss

Imamo takozvane stručnjake za poljoprivredu i alave seljake.Nemamo pravog čoveka da to sredi.Preporučio bih da se svi na vlasti koji su došli preko politike na radna mesta nameštenja da daju doprinos dve mesečne plate ili apanaže, da dokažu da rade u interesu građana Bečeja.Cela Opština (gornji sprat),MZ,UO,NO itd.Samo dva meseca da se odreknu svojih plata.Kolka je cifra picoder...

boris petkovic

robert kiss

Ne treba zapaliti opštinu negu da oni koji rade u njoj podnesu račun zašto primaju plate...

G. P.

Condore, predlažeš da se svi koji su došli do posla preko politike odreknu po dve plate? Jel imaš spisak? Kome predlažeš? Ko treba da  sprovede tu odluku?

Daj malo više detalja o svom predlogu, neko će pomisliti da samo iznosiš naivne maštarije kao mis sveta (mir u svetu, da ne bude gladi i slično).