ARGIES PONOVO U BECEJU

Započeo Vladimir Bakic, Oktobar 16, 2008, 06:50:00 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Vladimir Bakic

Odlicni argentinski bend Argies,koji u svom zvuku kombinuje punk sa ska i latino uticajima,na svojoj evropskoj turneji cetvrtu godinu zaredom posetice Becej..Svi koji su ih culi prethodne tri godine znaju da ovu svirku ne treba propustiti..Nedelja 19. oktobar, club Floyd.

Vladimir Bakic

Boris Majstorovic

BAKANDZA napisao/la:
CitatOdlicni argentinski bend Argies,koji u svom zvuku kombinuje punk sa ska i latino uticajima,na svojoj evropskoj turneji cetvrtu godinu zaredom posetice Becej..Svi koji su ih culi prethodne tri godine znaju da ovu svirku ne treba propustiti..Nedelja 19. oktobar, club Floyd.

evo i snimka:
[video type=youtube]THo0HVYK2oA[/video]

Vladimir Bakic

Veceras zuraja u Floydu,samo za odabrano drustvo,a posle after kod mene na gajbi sa ludim Argentincima..Uzeo sam sutra slobodan dan,tako da ce biti svega! Viva la liberta! :gegege:

Bosko Sa kanala Pink-a

Ohoho, svaka cast gospodine Bakandza! :) :tapsh:

Sinisa Tomic

aleksandar tomic

kak` svirka! kao sto samo becej i ardzizi znaju

Bosko Sa kanala Pink-a

Bilo je do-jajno... Treba drzati tradiciju i uvek prirediti najbolji gig u Srbiji Argies-ima...

Vladimir Bakic

Stvarno je sve bilo super,svirka standardno odlicna kad su Argies u pitanju,masa raspolozena,letelo se na sve strane..
After posle svirke je bio posebna prica.. Preko 20 ljudi raznih nacija i okupacija,ljubav Argentinca i gradistanske Madjarice, sviranje Ramones-a i Clash-a na akustari,teranje Argentinaca da piju rakiju (jedan od njih mi je posle krstio parket u trpezariji).. Neki su napustili moju gajbu tek sutra oko 14h.. Mislim da ce nesto vrlo slicno da se desi u subotu za rodjendan Becej punxa..Jedva cekam..

aleksandar tomic

cuo sam da su sutra u Znjenjanjinu svi pili sokice

Zoran Sarajlija

Stvarno ste nemilosrdni.Nisu svi u top formi kao vi...;) ;) ;)

Bosko Sa kanala Pink-a

U ZR je prosek godina bio 35... Ali sreca pa je klub bio dupke pun, jer u njega staje 30 ljudi...

Vladimir Bakic

Istina je da su u Zrenjaninu sutradan kompletni Argies-i pili sokice..Pa jedva su preziveli Becej..A i atmosfera nije mogla da se poredi..Mali arty klub u koji izlazi starija intelektualna ekipa i gde je pivo duplo skuplje nego u Floydu ili Debelom..