Bioskop? U Bečeju? Ma da...

Započeo Zorica Georgijević, Septembar 14, 2007, 09:02:31 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Stevan Mokranjac

Kaki prstenovi nek puste \\"Ko to tamo peva\\" pa da vidish kad masa nagrne...

Miklos Siladji

Ja se secam prvog dugometraznog filma Mister Bean-a, kada je tri dana bila projekcija, u tri termina, i bioskop je bio krcat!
KVALITET bi povukao masu, verujte mi. Dolby zvuk, dobra slika, udobna sedista, kokice i Pepsi:)

Serveto Pecin

Bio sam dva puta na projekciji tog filma!:)

Menjano: Pecinski chovek,   04.10.07 15:34

Goran Čonkić

Ja bi licno isao u bioskop kad bi bio surround zvuk i kvalitetan snimak bez pola scena koje fale,a nedavno sam pricao i sa nekim ljudima bas o toj temi i svi su se slozili samnom...iako imam veliki izbor filmova kuci i sattv ipak je bioskop - BIOSKOP.Tu nema ravnog.Ali naravno po razumnoj ceni.(racunam ako su oni filmovi gde je falilo pola scena bili 100-150din redovni bi kostali oko 300din sto je malo preterano)

mumba

jel se neko seæa(od starijih) nedeljnih matinea? znate ono joe banana sa budd spenserom i terence hill-om itd,a još bilo džabe!

Ivan Saranovic

Pre sam voleo u Beceju da idem u bioskop i secam se kako sam sa drustvom isao da gledam filmove. Poslednji filmovi koje su pustali su iseceni tj. pola scena nema. Poludeo sam. Sada skoro svake nedelje idem u Arenu sa bratom iz NS da gledam filmove sa normalnim ozvucenjem. JBG nije isto kuci gledati i u bioskopu. :(

Ivana Mrkšiæ

Smatram da bioskop jako nedostaje ovom gradiæu. Bez obzira na to što, danas, veæina filmova može da se gleda i u kuænoj atmosferi u udobnim foteljama, veliko bioskopsko platno i dobro ozvučenje nikada ne mogu da se zamene. Prisetite se samo nekog filma koji ste odgledali u bioskopu i posle ga gledali na malom ekranu. Seæate li se razlike? a o kulturnom uzdizanju ne vredi ni govoriti...

Zoran Sarajlija

Sinoc smo bas prepricavali dozivljaje iz bioskopa.Nezaboravni Brus Li.Dok je prekoputa Debelog bio Veliki Bioskop greskom smo upali umesto na Djuliana Djema na Poltergajst(horor).Uffff.Brrrr.Jedva sam stigao kuci `bem ti lebac...

mumba

takoðe u istom bioskopu sam kao šestogodišnjak greškom upao umesto na neki fajterski film na zelenog viteza(horor) a da nevolja bude veæa bio sam jedina mušterija.pa ni da izaðem ni da ostanem posle do kuæe sam leteo!

Goran Relic

Posle svakog Brus li filma,demonstracija zapamcenih pokreta ispred bioskopa. Nezaboravno.

Olivera Dabic

Ja sam bila zaboravila kako je to gledati film u bioskopu. Ali pre nekih nedelju dana sam bila sa dragim 2x u bioskopu (u Briselu),gledali mo Step up 2 i jos jednu komediju...
J*** keve! Komp je nista sto se tice gledanja filmova ali kada nema druge opcije...
Onda je suuuper!

Zoran Suboticki

Sedim sa devojkom u becejskom malom bioskopu i gledam film
 \\\"dr Živago\\\"...Na pola filma, pale se svetla, ulazi tetkica i usplahirenim glasom saopštava: \\\"molim vas uzađite napoje...umro je Maršal Tito!\\\" Ja magarac viknem: \\\"Pa što film prekidate\\\"!? Devojka me munu  laktom u rebra, svi se okrenuše prema meni. Š ta ćemo. Izađemo...
Posle skoro dve decenije, osvanem ja ponovo u tom bioskopu,đavo me tero, opet se nekom devojkom. Da odgledamo Taxi Lik besona....Kad, opet u pola filma, ista tetkica, pali svetlo i preplašeno kaže: \\\"izađite napoje, počelo je bombardovanje Jugoslavije\\\"!!!
...ako se i otvori neki bioskop u Bečeju, meni treba zabraniti odlazak!
Ovo je živa istina, kunem se.

Serveto Pecin

Zoran Suboticki

Pa zar nije dovoljno!? S obzirom na okolnosti.

Kyle Broflovski