DRUGI RODJENDAN BECEJ PUNXA

Započeo Sinisa Tomic, Oktobar 15, 2008, 08:32:19 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Sinisa Tomic

NEMOJTE PROPUSTITI PROSLAVU KOJA CE SE ODRZATI U SUBOTU 25. 10. U BECEJU U KULTURNOM CENTRU \\\"DEBELI ZMAJ\\\", A NASTUPAJU:
POTRES (Oi!/Smederevo)
FISKALNI RACUN (Street punk/Becej)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ULAZ SLOBODAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sinisa Tomic

Sinisa Tomic

BECEJ PUNX najveca mafija u sto dokazuje ovakvim zvezdama badava za rodjendan!

Zoran Sarajlija

`Debeli Zmaj` ce konačno dobiti nove boje specijalno za ovaj hepening.I naravno neizostavne zastave i ostale kurajbere što se kače po zidovima.

Sinisa Tomic

i nadamo se ukoliko ne nastupe komplikacije da ce vec u subotu za rodjendan ljudi moci da kupe majce BECEJ PUNX po ceni od neverovatnih 300 budjona.

Zoran Sarajlija

Vladimir Bakic

Napravise i Potresashi neki plakat:

Zbog neverovatnog znacaja ovog dogadjaja i tri plakata je malo..:woohoo:

Zoran Sarajlija

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

SimaFuj napisao/la:
CitatBECEJ PUNX najveca mafija u sto dokazuje ovakvim zvezdama badava za rodjendan!
.............................................................
....    i nadamo se ukoliko ne nastupe komplikacije da ce vec u subotu za rodjendan ljudi moci da kupe majce BECEJ PUNX po ceni od neverovatnih 300 budjona.

Pa Simo, zar nećete poklanjati majice?... pa rođendan je! :)

Sinisa Tomic

pa poklanjamo svirkukultnog benda koji prvi put svira u Beceju, malo li je za nas siromasne punxe.

...ma šalila sam se Simo. Sve je nekako ispalo đžabe, pa ko velim... :)
Naravno da ćete prodavati majice, a fanovi neka spreme lovu , ako su pravi! ;)

... i niste siromašni, jer ste uposlili svoju dušu.. a neki mudrac je rekao:  \\\" -Nikad nisam bio siromašan, ali sam bio bez novca. Biti bez novca je prolazno, a biti siromašan je stanje duha.\\\"

... eto ja ću i neki mali poklončić spremiti!... samo da smislim .

Vladimir Bakic

Kakve žirafe te spopale? Odakle meni žirafe? I gde da nađem žirafu? Nisam ti ja Palma... jest da imam jednu u saksiji u kući, al\\\' nema veze sa Slovenijom.
Jel\\\' ti to ozbiljno ... idem da nađem neku plišanu igračku, iako mi nije jasno kakve veze ima žirafa sa punk svirkom?!  :hmmm:

Nego ko počisti onaj nered s parketa, posle one rakije. Nije valjda g-đa Mama?

Trebali ste ih naučiti da piju lepo polako, pa uz burek i nema nereda na parketu! :)

... jel stvarno žirafu?

Sinisa Tomic

Zirafa je jako bitan detalj, zato sto je karirana.
A da je samo bljucnuo ni po jada, vec je bilo i gorih stvari. Ovaj jedan ce da nam se vrati po zenu svog zivota, pa sta cemo onda sa njim?

TiDža84

Zen\\\'te ga...sta cete :laugh: :laugh: