FILADENDRON PRODUCTION

Započeo Sinisa Tomic, Oktobar 24, 2007, 06:52:40 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Suboticki

Video sam frku, ali sam bio u frci i nisam ostao. Čestitam na frci!

Bravo majstori! Sve čestitke!

Goran Relic

Ajde Dorde bači gore film za nas nemarne koji nisu došli!!!

Sinisa Tomic

premijera za anale, film i atmosfera na visokom nivou

Axl Axl

Becej City

Alal vera, majstori! Svaka cast!

Priznajem, \\\"Dragoljube\\\" je ipak moj favorit!:)

Robbyn �

Jbga,nisam bio...Ali odgledao na google-svaka čast,stvarno... :tapsh:

irena maric

I ja se pridruzujem cestitkama!Nisam bila i mnogo mi je zao....Ali pogledala sam malo pre....Evo za temu\\\"sta becej ima\\\",odgovora!

Boris Majstorovic

\\\"DEFEKTNO\\\" dobar film! :thumb:

Sad nastavite dalje!

Goran Relic

Zoran Sarajlija

Naravno sve super čak se primećuje i ogroman napredak u glumi,tu bih posebno pohvalio Tentu i Slavka(ciganku) i do jaja je što film ima svoju numeru(Alo pacijenti) u izvodjenju lokalnog benda.E da,do jaja je onaj govor ispred bine he he he.I one puške od `specijalista` su nadrkane...čestitke Filadendronima :tapsh: :tapsh: :tapsh:

Bosko Sa kanala Pink-a

Meni nekako najbolje glumi Brle, iskustvo, glas, stas - sve! ;)
Definitivno i u narednom filmu (oce biti dalje?) treba da ima medju glavnim ulogama.

G. P.

Montaza je uradjena na nivou holivudskih filmova!

Vladimir Bakic

Ono sto se meni najvise svidelo (Lucy je nesto slicno napisala) je sama atmosfera na premijeri..Znaci,nedelja u Beceju,prohladno novembarsko vece,a ispred Debelog Centra,pardon Kulturnog Zmaja,gomila ljudi (izmedju 100 i 200 jbg,ne mogu da procenim).. I to ne bilo kakvih ljudi,nego mladih (cast izuzecima), nasmejanih, kreativnih.. Skoro svi se znaju, zajebancija, gazda nudi rakijom, pustaju se becejski filmovi i najveci spektakl, murija zatvorila ulicu..Ne znam za vas,ali meni je srce bilo puno..Treba praviti sto vise ovakvih desavanja,ne mislim samo na premijere filmova,nego i na koncerte,pozorisne predstave,razna cuda..Gde bi nam tek bio kraj da gomila Becejaca ne bezi trbuhom za ne znam ni ja cim u Novi Sad i Beograd..