Noćni dnevnik

Započeo Axl Axl, Septembar 18, 2007, 10:33:54 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Alexandra D.

TiDža84

To ja UVEK kazem nedeljom...i vazi do sledeceg vikenda :laugh:

Marina Kovacev

E, ovog vikenda sam osetile cari becejskog nocnog zivota izvan kapije Stage-a :laugh: .
U petak na svirci u Debelom, a juce u Gradskoj kafani... :blink:  Jednom godisnje prezivim taj drugaricin rodjendan kada igramo oko stola dok onaj pevac falsira iz sve snage... :laugh: A onda guzvanje u Davidofu i neizbezni balkon u Stage-u.
Na svu srecu, stikle su ucinile svoje, pa nismo imale snage da se posle fajronta zaglavimo u Belamiju...

TiDža84

Marina_The_Press napisao/la:
CitatNa svu srecu, stikle su ucinile svoje, pa nismo imale snage da se posle fajronta zaglavimo u Belamiju...

Dobro je sto niste,nista niste propustile,ja sam usla prvi put u zivotu i rekoh nikad vise... :S

Bosko Sa kanala Pink-a

lunja i maza napisao/la:
Citatzar je toliko lose?!:unsure:

Pa nije (uopste) lose - kako kome, to svako posmatra iz svog ugla. Na nekoj drugoj temi (ili ovoj) je mislim komasin napisao da (karikiram) svako pravi sebi svoju zabavu - i upravu je. Jednostavno iz postovanja prema drugu sam otisao i nisam izdrzao, jbg...

Sto se mene tice - cekam svirke i to je to.

Software Smith

Sinoc bili u Stageu na duplom koncertu, bilo je fenomenalno... :D

Axl Axl

Večeras u Penny, Peoples, Stage, Scena, Belami... :laugh: naknadno report :side:

Zoran Sarajlija

Diskriminacija....pozivam se na upravni odbor becejonlinea

Stevan Kosanovic

Djordje P.

nisam bio u zmaju sinoc. izvinjavam se :(

Vladimir Bakic

Bio sam u Zmaju sinoc..Izvinjavam se.. :gegege:

mumba

bio i ja u zmaju sinoć!izvinjavam se svom pivu koje sam uništio u sebi!

Axl Axl

Axl bio samo u Piplsu, Stageu i Belamiju, hteo je obići o ostale kafane, al nije stigao... Odlično se proveo juce... :D