Pre vas...

Započeo Axl Axl, Oktobar 31, 2007, 07:51:46 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

Ivanhoe napisao/la:
CitatMoras prvo da mu namignes;) :laugh: .

e moj ivanho je ko bodor inače je dobar deran znamo se jako odavno jel?

Ivan B.

Crossbringer napisao/la:
CitatIvanhoe napisao/la:
CitatMoras prvo da mu namignes;) :laugh: .

e moj ivanho je ko bodor inače je dobar deran znamo se jako odavno jel?

Ivanhoe ne zaboravlja druga!Poharu sam ti duzsan,al` sinergicsnu!;)

irena maric

Ne verujem da znam ko je,ali citajuci postove mislim da je veoma zanimljiva licnost

Biljana Barjaktarov

deluje vrlo simpaticno i samouvereno..ok osoba:)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Bečejka u Čačku. Pozitivna osoba, pozitivni i kreativni postovi. Volela bih da je upoznam :)

katarina kurcubic

Lusy..Izuzetna zena,puna pozitivne energije kako na forumu tako i u prirodi:) :)

TiDža84

Uvek nasmejana i inteligentna mlada dama...:)

Nikola Kurcubic

Kada smo kod inteligencije, TiDza84...Gospodjica sa zavidnim znanjem i jakim karakterom. Po meni stvorena da bude direktor ili vodja.:)

irena maric

Nisam sigurna da se poznajemo,ali stekla sam utisak da ova osoba ima smisla za humor, da je inteligentna i uglavnom sve pozitivno!

:P :P :P
Saznala sam ko si muvo,svaka cast za avatar-nikad ne bih pomislila da si to ti!;)

rki ska

suptilna osoba. jesam pogodio?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Pojma nemam ko si! Ne mogu ni godine da Ti odredim. Al\\\' ono sto znam je da se iza te tvoje \\\"maske\\\" krije slovenska duša  :)
Jesam li pogodila?

irena maric

Lusy-draga osoba!Puna emocija,razumevanja...Bez nje ovaj forum ne bi imao smisla.Ko je ima za prijatelja veoma je bogat covek!;)

Bojan Maletic

neznam je licno,znamo se iz par razmenjenih privat poruka,ali sasvim ok osoba deluje,voleo bih i licno da se upoznamo jednom......

Bojan Maletic

mene izgleda ne poznaje niko :(  pa ce ova igra malo poduze biti u stanju stajanja,sa postovima .....:P

Robbyn �

Jedan od retkih forumaša koga ne znam lično,nemaš ni nešto mnogo poruka,niti si ulazio u neke rasprave kako bi mogao formirati neko mišljenje o tebi,ali eto znam da nisi bio na žurci na termalcu u subotu :laugh:

Inače ovako po postovima deluješ OK,uostalom kao i ostali forumaši :)