Pitanja i odgovori

Započeo Serveto Pecin, Septembar 25, 2007, 07:30:26 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Na hardu negde oko 10 GB, ali imam gomilu Cd-a?

Idete li danas negde na kupanje?

irena maric

Ne verujem,svi smo prehladjeni!

A vi?

l dj

Da, ali necu se kupati,uživaću na nekom od kampova.

Š ta mislite hoćemo li večeras pobediti Crnogorce u vaterpolu?;)

mumba

hoćemo!

a koji će biti rezultat utakmice?

Djordje P.

12:9 za nas (al sam shopio LOL)

na koliko decimetara osetish pushacha?

Axl Axl

Od 21 pušim i prestala sam samo kada sam bila trudna ( dva puta) i februara prošle godine, da vidim da li mogu da ptrestanem, pa kada sam videla da mogu , zapalila sam 19 dan.

A jel\\\' ovo neka antipušačka kampanja?

irena maric

Nije Lusy,ja sam stobom!

Sta mislite da li ima vise pusaca ili ne pusaca?

mumba

ima više pušača!

a zašto su cigarete u medijima satanizovanije od alkohola kada se zna da je alkohol veće zlo od cigareta?

Djordje P.

ne znam, oba su zla, ja bih zabranio reklamiranje alkohola kao sto su cigare zabranjene!
kakve su to poruke i slogani? \\\"pivo za drustvo i sl.\\\", \\\"muskarci znaju zasto\\\", \\\"ili jesi ili nisi lav\\\"... damn!
i treba staviti na alkohol slicne pozdravne poruka kao na cigare: zbogom jetro, zbogom mozgu, alkosu 1 i dete ce ti biti alkoholicar i sl.

koliko si najvise prepeshachio za 1 dan?

mumba

30 km i mal nisam umreo!

a ti?

Bojan Maletic

i ja sam sa jos dva druga prepesacio skoro 40km,od jednog sela do Sapca,posto nisam imao kola,a bilo nam zdravo-zivo dosadno :laugh:
sta ima novo?

Nikola Kurcubic

Novi Bečej, Novi Sad, Novo Miloševo, Novi Kneževac, Novi Beograd, Nova Pazova,  Novi Itebej, Nova Varoš, Novo Mesto, Novi Pazar, Nova Gradiška,...... I na kraju Herceg, ali Novi:lol: :lol: :lol: .

A šta je staro?

mumba

staro je to što se i dan danas zovem isto!

a šta je lepo?

Lepo je sve ono što nije ružno. Lepota, u bilo kom obliku, se ne može sakriti. Lepo je ono što prija duši i srcu.

Da li ste svesni šta imate dok to ne izgubite?