UKLJUCI SE I TI!

Započeo Sinisa Tomic, April 14, 2009, 03:59:29 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Sinisa Tomic

U okviru ove akcije ce se nizom desavanja prikupljati sredstva za Bozu Vujanica, u Debelom zmaj standardno se okupljaju pankeri i ne samo oni, da daju svoj doprinos:

mumba

o čemu se tačno radi?da nije ne daj bože dečko bolestan?

Sinisa Tomic

cross, razmisli o svom pitanju.

mumba

nisam ništa loše mislio svojim pitanjem samo me zanim ao čemu se radi jer uvek kada su humanitarne akcije bilo kog tipa stavi se i razlog za istu zar ne!inače podržavam to što radite već n-ti put!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Simo,
 ne vidim nikakav problem da objasniš o čemu se radi, Cross sigurno nije ništa loše mislio.

Cross,
mladić je bolestan i sada ništa novo nisam rekla , jer je o porodici Vujanić  pisano u javnim medijima, još pre 2-3 meseca.

Na nesreću on nije jedini bolestan u sedmočlanoj porodici. Istu dijagnizo ima i njegova sestra. ( distrofija mišića)

Božini drugari su se dogovorili da pomognu kako mogu.
Uključi se i Ti!

Ovoj porodici zaista treba pomoć celog društva.

Opština je pomogla jednokratnom uplatom, Centar za socijalni rad uplaćuje mesečnu pomoć, ali je sve to nedovoljno.

Uplatom na račun : 160-2700100055510-29( račun porodice) Boža i njegova sestra dobiće šansu za adekvatnu i neophodnu medicinsku negu.( lekovi  su oko 300 eura mesečno... )

Ja ću se uključiti, a Ti?

Sinisa Tomic

nista ja lose nisam mislio niti sam ljut nit nervozan nit iznerviran, vec samim poezivanje, ako je humanitarna akcija, a sredstva namenjena nekoj osobi, onda iz toga proistice da toj osobi treba pomoc zbog neke teske bolesti, zar ne? znam ja da se cross ne ljuti na mene.

mumba

taman posla da se ljutim,hvala za objašnjenje!dolaziću na neke od ovih hepeninga!

Zoran Sarajlija

Koliko sam ja obavešten sviraće tri benda,naravno volonterski odnosno opet imate uvid u njihova široka bečejska srca :tapsh: :tapsh: :tapsh:

Bosko Sa kanala Pink-a

E poz ljudi, ja dosao posle dosta vremena na forum!
Elem, juce meni Sima bio u gostima sa jos nekim momcima i pricasmo o koncertu. Bese fino, nema sta...
Nego, sto smo mi tolika govna?! Tj. neko jeste...

Gazda lokala dao jednu crvenu i jos neko dao cuo sam, sve pohvale... Ja dao 200. dinara i nabrojimo ti mi par ljudi i vec eto 4000. dinara u kutiji.
Medjutim nesto se prica da je na kraju bilo u kutiji 600. dinara?! Dakle, Zmaju, koliko je na kraju nadjeno? Nije valjda da je neko ladno pokrao te pare?
Nevera.

Zoran Sarajlija

Kutija je sve vreme stojala napolju sa ekonomcima i ja znam da je stavljeno minimum 4000 dinara međutim kad su je otvorili ono fali.Neobjašnjivo.Mađioničarski trik.

mumba

Zoran Sarajlija

Š to bi rekla moja komšinica : dabogda mu za zavoj trebali novci(tom što je maznuo)

mumba

evo jedna kletva za lopova a ako se ne svidja adminima neka uklone fotku!