Tržište rada

Započeo Marica, Maj 29, 2009, 05:19:37 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Suboticki

Po nekima bi \\\"ovo\\\" mogao biti nepromišljen korak. Po nama je \\\"to\\\" bio jedini spasonosni korak, ma koliko bio težak po nas i po sve naše inicijative koje smo pokrenuli i koje su ubijene u pojam nakon preuzimanja od strane drugih.

Znaš kako se u komunizmu govorilo Plavi Zoro: BUDALE SMO ZBRINULI, A PAMETNI ĆE SE IONAKO SNAĆI SAMI!
Nastupilo je identično vreme...

Ivan B.

Ivanhoe napisao/la:
CitatNapravio CV na sajtu nsz.gov.rs i cekam da me pozovu,ako me pozovu...

Ne mogu da se ulogujem...

Ivan B.

Ivanhoe napisao/la:
CitatIvanhoe napisao/la:
CitatNapravio CV na sajtu nsz.gov.rs i cekam da me pozovu,ako me pozovu...

Ne mogu da se ulogujem...

Moze,bas super.

Ivan B.

Plavi_Zoro

Zoran Suboticki

Za posao u Bečeju, gradu koji se razvija neviđenom brzinom, posetite sajt:

www.staniteured.com
ili
www.bezguranja.com
ili
www.uclaniseustranku.com

:angry:

Bojan Maletic

rez sta se dogodilo sa onim silnim belim magovima koje si pominjao pre nekih pola godine,i da ce Becej da procveta?
sorry na  :offtopic:

Djordje P.

na freelance sajtovima se mogu ubosti tezge. naravno da nije lako, ali treba probati...

Zoran Suboticki

boky81 napisao/la:
Citatrez sta se dogodilo sa onim silnim belim magovima koje si pominjao pre nekih pola godine,i da ce Becej da procveta?
sorry na  :offtopic:

Dobro pitanje!

Kad sam se vratio iz Italije, u Bečej, svi ozbiljni ljudi su me odvraćali od angažovanja oko Bečeja izgovarajući jednu frazu: NE VREDI!
Nisam im verovao...sve do juče...Kad su i \\\"beli magovi\\\" :) digli ruke...onda znajte da je počeo...KRAJ!

Bežite ljudi odavde...Ko može, naravno.

www.beziodavde.becejcom

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

pa Ivanhoe, radi li, ili ne radi? (oš pesmicu ili recitaciju... pa da nije tužno, bilo bi smešno :dry: )

Meni radi taj link, al\\\' posla ni od kud!... bar ne ovde :(... na žalost!

Ivan B.

Priznajem da sam ponekad bio i previse neozbiljan,ali ovo...

nnemedi -

tesko je, ali ne moras da si u nekoj stranci da bi imao posao u beceju. treba biti uporan i dosadan, registrovati se na sve sajtove i nikako ne preskociti NSZ,sanse su ti <1%, ali te nista ne kosta. jedino, ako nisi \\\"drug iz partije\\\" neces naci drzavno. jasno je da su te pozicije sa statusom \\\"reserved\\\". simpaticno je da sam pitao u opstini pre 2-3 god. da li ima mesta za saobracajca, a oni:\\\"ma jok\\\'\\\", a za mesec dana su primili nekoga \\\"prave boje\\\" a ne sive. ne zalim, ja sa sedmin on sa sedmin, isti fax, a imam vecu platu, ali boli.

Ivan B.

Ne moze, ne radi     http://www.nsz.sr.gov.yu/

Ivan B.